Göztepe’den radikal karar! Tam 13 futbolcunun bileti kesildi! İşte o isimler

Spor Toto 1.Lig’de gelecek sezon zirvede olmayı hedefleyen Göztepe iç transfer odaklandı. Sarı kırmızılı ekip 13 futbolcuyu gözden çıkarırken 8 futbolcuyla yola devam edilecek, Fenerbahçe’den kiralanan Emir Ortakaya’nın ise yeniden kadroya katılması için yoğun çaba sarf edilecek.

Göztepe’den radikal karar! Tam 13 futbolcunun bileti kesildi! İşte o isimler

Spor Toto 1'inci Lig'de 2022-2023 sezonunu 7.sırada tamamlayan Göztepe’de yeni sezonun kadro yapılanması için çalışmalar başladı.

13 FUTBOLCU GÖZDEN ÇIKARILDI

Daha kaliteli bir kadro kurmayı planlayan yönetim 13 futbolcuyu gözden çıkardı. Gözden çıkarılan isimler şunlar:

Marco Kvasina, Dino Arsalanagic, Yasin Öztekin, Michee Ngaline, Aliou Traore, Ekrem Kılıçarlan, David Tijanic,  Marko Mihojevic, Lukas Erhan, Hikmet Çiftçi, Adjin Hasic, Ali Akman, ve Junio Loue.

8 FUTBOLCU TAKIMDA KALACAK

Radikal değişimlere hazırlanan kurmayların kaleci Arda, İsmail, Yalçın, Mamah, Palmer, Atınç, Uğur Kaan ve Yunus Emre ile yola devam edeceği bildirildi.

Göztepe’den radikal karar! Tam 13 futbolcunun bileti kesildi! İşte o isimler - Resim : 1
Emir Ortakaya

 

EMİR İÇİN FENEBAHÇE İLE GÖRÜŞÜLECEK

Göztepe'nin ayrıca Emir Ortakaya'yı bir sezon daha Fenerbahçe'den kiralabiymek için yoğun çaba sarf ettiği belirtildi. Genç yaşına rağmen sarı-kırmızılılarda çok başarılı bir performans ortaya koyan 18 yaşındaki futbolcunun da 1 sene daha gelişimini sürdürebilmek için Göztepe'de oynamak istediği bildirildi. Ancak Süper Lig'den de birçok takımın Emir'i istemesi Göztepe'nin işini zorlaştırdı.

Fenerbahçe yönetimi ile ilişkileri iyi olan Göztepe'nin Emir konusunda ısrarcı olacağı kaydedildi. Göztepe'de sezon içinde Atanga ile yollar ayrılırken, ligin bitmesinin ardından sağ bek Tarık da veda mesajı yayınlamıştı.