Aldatılınca gübre döküp, üzerine mesaj dikti

Aldatıldığını düşünen adam, karısının kendisini aldattığını düşündüğü adamın yaşadığı evin önüne gece yarısı yüzlerce kilo at gübresi döktü. Ardından aldatıldığına dair bir mesaj yazarak üzerine dikti. Herkes şoke eden olayı konuşuyor.

Aldatılınca gübre döküp, üzerine mesaj dikti

Eşinin kendisini aldattığını öğrenen bir adam olduğu düşünülen olay gece yarısı meydana geldi. Sabah kalkanlar at pisliğinin üzerine dikili mesajı okuyunca şoke oldu. At pisliği üzerine dikilmiş, "Ev sahibi karımı ..." yazan mesajı kimin koyduğu bilinmiyor.

İngiltere'nin Hampshire bölgesindeki çok ünlü bir barın önünde yaşanan olay bir anda ülkenin günmedi oldu. Henüz gerçek bir aldatma hikayesi mi, yoksa bir şaka mı olduğu bilinmiyor.

Ödüllü Hawkley Inn barının sahibi Simon Emberley, karısı Joanna'yı aldattığını reddederken, söyletinler hızla yayılıyor. Yığını gören herkesin kahkaha attığı olayla ilgili olarak polis ekipleri de soruşturma başlattı. O kadar büyük at pisliğinin nasıl geldiği, kimin bıraktığı hala gizemini koruyor.

Mesajı görenler şoke oldu
Mesajı görenler şoke oldu

Yaşananların bir aldatmadan değil de, işlerini baltalamak için yapıldığını ileri süren Emberley, "Bu bir insanın hayatını bir anda cehenneme çevirebilecek bir şey. Bizi mahvetmeye çalışıyorlar" diye konuştu.

Aldatılınca gübre döküp, üzerine mesaj dikti - Resim : 3Olayı yumuşatmaya çalıştılar

Bar sahipleri, yaşanan kötü reklamın üstünü kapatabilmek için pisliği temizlettikten sonra barlarının önüne, "Sınırlı Teklif! Cömert tedarikçi tarafından bağışlanan ücretsiz yerel at gübresi" tabelası koydu.

Gizemli adamın kimliği henüz ortaya çıkmasa da yakında herkesin adını öğreneceğine kesin gözüyle bakılıyor.