Gülşen'in son durumunu ağabeyi açıkladı!

Gülşen ne zaman hapisten çıkacak? Gülşen'in tutukluluğu devam ediyor mu? Gülşen tahliye edildi mi? Ünlü şarkı Gülşen tutuklandığı günden beri bu sorular pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Gülşen'in ağabeyi Özden Bayraktar ünlü şarkıcının son durumunu açıkladı.

Ünlü şarkıcı Gülşen'in bir konserinde İmam Hatiplilere yönelik "sapık" ithamının ardından önce gözaltına sonra cezaevine gönderilmişti. Gülşen tutuklandığı günden itibaren "Gülşen hapisten çıktı mı?" "Gülşen'in tutukluluğu devam ediyor mu?" Gülşen'in son durumu nasıl? Bugün Gülşen'in dilekçesi ile ilgili kara verilecek. Ağabeyi Özden Bayraktar ünlü şarkıcıyı ziyaret gidip son durumunu da anlattı. 

Gülşen'in son durumu nasıl?

Gülşen Çolakoğlu'nu, ağabeyi Özden Bayraktar ziyaret etti. Ağabeyi Bayraktar, Gülşen’in durumuyla ilgili soruya  "Bomba gibi" karşılığını verdi. Bayraktar, Gülşen'in tek kişilik koğuşta kaldığını da bildirdi. 

Özden Bayraktar: "Gülşen bomba gibi"

Gülşen’in tutuklu olduğu Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne sabah saatlerinde gelen ağabeyi Özden Bayraktar, ellerinde tatlı paketleriyle girdiği cezaevinde yaklaşık bir saat kaldı. DHA muhabirinin sorusuna cevap veren ağabeyi, kardeşinin çok iyi durumda olduğunu ifade etti. Bayraktar, kardeşiyle ilgili "Bomba gibi" yorumu yaparken, kaldığı koğuşla ilgili soruya eliyle işaret ederek "Tek kişilik" dedi. 

Ağabeyi görüşme izni alamadı

Bayraktar'ın savcıdan görüşme izni alamadığı için Gülşen'le bir araya gelemediği öğrenildi. Daha sonra izin almak için Bakırköy Adliyesine giden Özden Bayraktar, Ozan Çolakoğlu ile tekrar cezaevine geldi.