Gürkan Hacır'dan Ekrem İmamoğlu kulisi: Cuma günü duyuracak!

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Akşam Raporu'nda gazeteci Gürkan Hacır, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yarın (cuma günü) kaleme aldığı bir manifestoyu sosyal medya hesabından paylaşacağını duyurdu. Hacır "Kesin söylemiyorum ama bir ihtimal Ekrem İmamoğlu yarın genel başkan adaylığını duyurabilir" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Gürkan Hacır, tv100.com yazarı Fuat Uğur, ekonomist Ece Pulaş, Arel Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Cüneyt Dirican, Pınar Işık Ardor ile Akşam Raporu programına konuk oldu. 

İMAMOĞLU: TOPLUM, CHP'DE DEĞİŞİM İSTİYOR
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimden sonra başlattığı değişim hareketiyle ilişkili kurduğu internet sitesine gelen önerileri sosyal medya hesabından paylaşması ve "Toplum, CHP’de lider ve yönetiminin değişmesini, bu değişimin hem kuşak hem vizyon ekseninde olmasını istiyor" sözleri programda masaya yatırıldı.

"EKREM İMAMOĞLU YARIN GENEL BAŞKAN ADAYLIĞINI DUYURABİLİR"
Hacır, İmamoğlu'nun değişim hareketiyle ilgili "Ekrem İmamoğlu'nun bugünkü tweeti bir giriş, aslı yarın geliyor. Kesin söylemiyorum ama bir ihtimal Ekrem İmamoğlu yarın genel başkan adaylığını duyurabilir, kapsamlı bir açıklama yapacak ve kendi kaleme aldığı bir makaleyi sosyal medya hesabından paylaşacak. Yarın ilk defa değişim talebi doğrultusunda ne istediğini, nasıl bir yol haritası izleyeceğini net bir ifadeyle açıklaması bekleniyor. İBB çevrelerinden aldığımız haber bu." kulisi verdi.