Hadise'nin gözdesi artık çok değişti! O Ses Türkiye'den nerelere geldi? Son değişimi şoke etti

O Ses Türkiye’de Hadise’nin en dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Aziz Kiraz herkes tarafından merak ediliyordu. Aziz Kiraz’ın son hali herkesi şoke etti. İşte Aziz Kiraz’ın son hali…

Hadise'nin gözdesi artık çok değişti! O Ses Türkiye'den nerelere geldi? Son değişimi şoke etti

Ekranların sevilen yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye şüphesiz reyting rekortmeni olan ses yarışmaların başında geliyor. Zaman zaman yarışmadan ziyade ekran karşısına çıkan yarışmacılarda program kadar merak ediliyor ve ilgi çekiyor. Bunlardan birisi de Aziz Kiraz oldu. Hadise’nin gözde yarışmacılarından biri olan Aziz Kiraz’ın son halini görenler şaşırdı. Aziz Kiraz’ın son hali sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Yaşı 17 idi, artık çok şey değişti, değişimiyle şaşırttı

Aziz Kiraz’ın sesi O ses Türkiye yarışmasında diğer yarışmacılardan çok farklıydı ve gözde olan yarışmacı sesiyle de herkesi büyüledi. Hadise’nin takımında yer alan ve sesiyle herkesi büyüleyen Aziz Kiraz’ın son zamanlardaki inanılmaz değişimi herkesi büyüledi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımı ise dikkatleri üzerine topladı. Daha önce sesiyle herkesi büyüleyen Aziz Kiraz şimdi de sesiyle herkesi büyüledi. Sosyal medyadaki takipçileri ise Aziz Kiraz’ın son paylaşımını beğeni yağmuruna tuttu.

Hadise'nin gözdesi artık çok değişti! O Ses Türkiye'den nerelere geldi? Son değişimi şoke etti - Resim : 1

Kim bu Aziz Kiraz?

Hadise’nin minik starım diye adlandırdığı Aziz Kiraz’ın büyümesiyle birlikte değişimi de şoke etti. Sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan Aziz Kiraz, son paylaşımında hem değişiminde hem de paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Aziz Kiraz O Ses Türkiye’ye 17 yaşında çıkmış ve çıkardığı şarkısıyla herkes tarafından beğeni ile karşılaşmıştı. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ise herkes tarafından hem beğeni hem de yorum yağmuruna tutuldu.

Hadise'nin gözdesi artık çok değişti! O Ses Türkiye'den nerelere geldi? Son değişimi şoke etti - Resim : 2

İşte çok konuşulacak o değişim

Aziz Kiraz ekranların en sevilen yarışmacılarından biri O Ses Türkiye’de yarışmacı olarak katıldı. Yıllar içinde yaş alan Aziz Kiraz artık büyüdü.17 yaşında katılmış olduğu O Ses Türkiye’deki halinde şimdi eser yok. Hadise’nin de gözde yarışmacılarından biri olan Aziz Kiraz, İlk şarkısının çıkışından sonra birçok güzel tepkiyle karşılaştı ve şarkısı da çok fazla sevildi. Sesiyle ve görünüşüyle çok fazla sevilen Aziz Kiraz, sosyal medyada yakından takip edilen ünlüler arasında yer alıyor.

Hadise'nin gözdesi artık çok değişti! O Ses Türkiye'den nerelere geldi? Son değişimi şoke etti - Resim : 3