Hadise'yi çıldırtan olay ne? Kaan Yıldırım'dan neden ayrıldı?

Hadise ile Kaan Yıldırım’ın sürpriz beraberliği neden sona erdi? Hadise’yi çılgına çeviren olay ne oldu?

Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım’ın sürpriz beraberliği sona erdi. Ünlü şarkıcı dün sabah saatlerinde Yıldırım’la ilişkisine nokta koyduğunu duyurdu. Kaan Yıldırım’a karşı çok kırgın olan ve tıpkı şarkısındaki gibi artık “Sıfır Tolerans” gösteren Hadise, sosyal medya sayfasından şu satırları kaleme aldı:

'Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel... Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor... Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim...”

Hadise’nin son aylarda kendisine karşı oldukça ilgisiz davranan Kaan Yıldırım’la sık sık kavga ettiği ortaya çıktı. Ayrılığın fitilini çiftin geçen ay yaptıkları Bodrum tatili ateşledi. İddiaya göre hadise, ilişkilerinin ilk günlerinde üzerine çok düşen Yıldırım’ın artık umursamaz tavırlar sergilemesi karşısında çılgına döndü. Çift şiddetli bir kavgaya tutuştu. Morali bozulan ve çok yıpranan şarkıcı, İstanbul’a döndüğünde ise korona virüse yakalandığını öğrendi. Tedavisini kendi evinde görmeye karar veren şarkıcı, tek başına kalıp ilişkisini gözden geçirdi.

Kaan Yıldırım, telefonlarını açmayan Hadise’nin evine önce çiçek gönderdi, ardından da romantik bir mesaj atarak şarkıcının gönlünü aldı. Yıldırım aynı günlerde çıkan ayrılık haberlerini paylaştığı aşk pozuyla yalanladı. Ancak ilişkisine bir şans daha veren hadise, kısa süre sonra ünlü oyuncunun yeniden ilgisiz davranmaya başladığını görünce sinirlenip ayrılık açıklaması yapmaya karar verdi.

Öte yandan Kaan Yıldırım’ın da geçen yaz Hadise ile aşkını ilk kez gözler önüne serdiği fotoğrafı sosyal medya sayfasından silmesi dikkat çekti. Hadise, beraberliği sırasında Kaan Yıldırım’ın gözünden sakındığı köpeği Benek’e çok bağlanmıştı. Ünlü şarkıcı Benek’in adına sosyal medya sayfası açmakla kalmayıp beraber kamera karşısına bile geçmişti. Aylarca magazin kameralarından kaçmayı başaran çiftin aşkından Hadise’ye Benek’le oynadığı “Küçük Bir Yol” şarkısının bu klibi kaldı.