Hakem toplantısı sızdırıldı! Olay itiraflar sonrası Galatasaray’dan sert açıklama

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, hakemlerin değerlendirme toplantısının sızdırılması hakkında, “Amerika merkezli 'no name' bir hesabın konuşmaların arkası kesilerek, birtakım görüntülerin yayınlanması manidar. Bu görüntüler nasıl o merciye ulaştı, kaydedildi? Onu merak ediyoruz. 13 Mart'ta Ali Koç'un bahsettiği bu konuşmalar kendisine nasıl ulaştı? Fenerbahçe'nin TFF içinde nasıl bir yapılanması var? Bu bir soru işareti” dedi.

Hakem toplantısı sızdırıldı! Olay itiraflar sonrası Galatasaray’dan sert açıklama

TFF Hakem ve Eğitim Danışmanı Hugh Dallas’ın katıldığı hakem kararlarının değerlendirildiği toplantının görüntüleri sosyal medya üzerinden sızdırıldı. Söz konusu videoda Trendyol Süper Lig’in 27.haftasında Galatasaray ile Antalyaspor arasından oynanan maçın 9. dakikasında Tete’nin yere düşmesiyle verilen penaltı konuşuldu.

Hakem Abdülkadir Bitigen’in pozisyonun penaltı olmadığını söylemesi ve VAR hakemi Özgür Yankaya’nın ise hatalı karar verdiğini ifade etmesi büyük tartışma yarattı. Bu konuda Galatasaray cephesinden açıklama geldi.

Hakem toplantısı sızdırıldı! Olay itiraflar sonrası Galatasaray’dan sert açıklama - Resim : 1

"BU GÖRÜNTÜLER NASIL O MERCİYE ULAŞTI, KAYDEDİLDİ?"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, “Bu konuyla ilgili kulübümüzün daha detaylı bir açıklama yapacağını söyleyebilirim. Bir iki ufak detayı kendim söylemek istiyorum. Amerika merkezli 'no name' bir hesabın konuşmaların arkası kesilerek, birtakım görüntülerin yayınlanması manidar. Bu görüntüler nasıl o merciye ulaştı, kaydedildi? Onu merak ediyoruz. 13 Mart'ta Ali Koç'un bahsettiği bu konuşmalar kendisine nasıl ulaştı?" dedi.

Hakem toplantısı sızdırıldı! Olay itiraflar sonrası Galatasaray’dan sert açıklama - Resim : 2

"BİZİM MAÇLA İLGİLİ CIMBIZ ÇIKARIYORLAR"

Yelkencioğlu şunları kaydetti:

“Fenerbahçe'nin TFF içinde nasıl bir yapılanması var? Bu bir soru işareti. Aynı hafta Fenerbahçe- Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonuyla ilgili Hugh Dallas'ın yorumları Ali Koç'ta varsa ve bizimle paylaşırsa seviniriz. Sadece bizim maçla ilgili cımbızla çıkarıyorlar, kendi maçlarıyla ilgili şeyler çıkmıyor maalesef."