Haluk Levent soyunma videosu yayımladı

Haluk Levent resmi Twitter hesabı üzerinden soyunduğu bir video yayımladı. Takipçilerinden gelen istekleri kırmadı ve "Çıldırttınız beni" diyerek soyunduğu videoyu yayımladı. Haluk Levent'in videosuna yorum ve beğeni yağdı.

Sanatçı Haluk Levent, resmi Twitter hesabından yayımladığı çıplak video ile hayranlarını trolledi. Takipçilerinin esprili bir şekilde soyunmasını istediği sanatçı, "Sonunda beni çıldırtmayı başardınız. Yarım saate soyunacağım sözüm söz" dedi.

Herkes şoke oldu

Haluk Levent'in "Benden günah gitti . Siz istediniz!" notuyla paylaştığı videoyu görenler bir anda olsa gerçekten soyunduğu düşünülürken gerçek videoyu başlatınca ortaya çıktı. Görüntüde sadece bir karartı ve arka planda Haluk Levent'in sesi vardı. Levent bu paylaşımının ardından, "Karanlık çıkmış tüh! Az sonra geliyor!" diye yazdı.

Soyundu ve suya atladı

Ardından "Siz istediniz alın soyundum!" notuyla yeni bir video paylaşan Haluk Levent, "Ben söz verdim mi tutarım biliyorsunuz" dediği bir video yayımladı. Videonun başında Haluk Levent soyunmaya başladığı sırada kameranın açısı gökyüzüne çevriliyor. Ardından tekrar aşağıya indiğinde ünlü sanatçı suyun içinde görünüyor.

Haluk Levent bu video ile takipçilerini keyifli bir şekilde trollemiş oldu.

Türkiye'nin AHBAP

AHBAP ile yaptığı çalışmalar ile sosyal medyanın ardından tüm Türkiye'nin gönlünde taht kuran Haluk Levent, gönüllülük esasıyla yaptığı çalışmalar nedeniyle takdir topluyor.

Haluk Levent geçtiğimiz aylarda ‘Tam Bana Göre’ isimli bir albüm yaptı. 5 yıl aradan sonra yeniden stüdyoya giren Levent, 10 şarkılık albümünün ilk klibini de 'Tek Geçerim' isimli şarkısına çekti. Levent'in klibinde Twitter'da sorduğu bir soruya doğru cevap veren 100 kişi rol aldı.