Hamile kadını gasp eden şüpheliye vatandaşlardan meydan dayağı

Fatih’te hamile bir vatandaşın çantasını 3 şüpheli bıçak zoruyla gasp etti. Kaçan 3 şüpheliden 1’i vatandaşlar tarafından yakalanarak dövüldü. Duyarlı vatandaşlar hamile kadının çantasının alıp, teslim etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. O anlar saniye saniye kayıt edildi.

Korkunç olay dün Tarihi Kumkapı Balıkçılar Çarşısı’nda meydana geldi. Öğle saatlerinde 3 şüpheli, hamile bir kadının çantasını bıçak zoruyla gasp etti.

Çevredeki vatandaşlar, kaçan şüphelilerin peşine düştü ve hamile kadının çantasını kurtardı. Elindeki çantayı yol kenarına atan şüphelilerden 1’i, vatandaşlar tarafından yakalanıp dövüldü. Yol kenarına atılan çanta hamile kadına teslim edildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çocuk yaştaki gasp şüphelisi H.B., polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü.

Şüphelinin yakalanıp dövüldüğü anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde, vatandaşların şüpheliyi yakaladıktan sonra dövdüğü, daha sonra çantanın yerini öğrendikleri görülüyor.