Hande Ataizi'ne eski sevgilisi Fazıl Say soruldu, yeni sevgilisi tepki gösterdi

“Camdaki Kız” dizisiyle ekrana dönen Hande Ataizi, eşiyle ayrı evlerde yaşadıklarını açıklayan eski sevgilisi Fazıl Say’a destek verirken 2 yıldır beraber olduğu Dinç Aydoğdu neden tepki gösterdi?

Camdaki Kız” dizisiyle ekrana dönen Hande Ataizi, hafta içi oğlu Leon ve sevgilisi Dinç Aydoğdu’yla Nişantaşı’nda görüntülendi. 47 yaşındaki ünlü oyuncu, gençlik sırlarını anlattı. Ataizi “Camdaki Kız”ın çekimlerinin çok iyi gittiği belirtti.

Ünlü oyuncu geçen yıl Dinç Aydoğdu ile yurtdışında yapmayı planladıkları nikahı, pandemi nedeniyle ertelemişti. Hande Ataizi’ye 2007 yılında 6 ay süren bir beraberlik yaşadığı ünlü piyanist Fazıl Say’ın eşi Ece Dağıstan’la ayrı evlerde yaşadığı hatırlatıldı ve bu konudaki fikirleri soruldu.

Daha sonra Maçka Parkı’nda çimlere oturup sevgilisi Aydoğdu ile sohbet eden Ataizi, bir gözünü de arkadaşlarıyla oynayan oğlu Leon’un üzerinden ayırmadı. Hande Ataizi oğlu Leon’un topu dışarı düşünce yerinden kalktı. Ünlü oyuncu topu almaya giderken 6 yaşındaki oğlu Aslan Leon Harvey de merakla onu izledi. Topu bulunca neşelenen Hande Ataizi soluğu oğlunun yanında aldı.