Hande Erçel neden 'hayır' dediği için pişman oldu?

Hande Erçel ilişki yaşadığını itiraf ettiği Kerem Bürsin’e doğum gününde nasıl bir sürpriz yaptı?

Sen Çal Kapımı” dizisiyle yeniden ekrana dönmeye hazırlanan Hande Erçel, geçen hafta Bodrum’da kız kardeşi Gamze Erçel’le bir derginin çekimlerine katıldı. Ekibin çekim hazırlığı sürerken Hande Erçel, spor yaptı. Güzel oyuncu bir ara dans etmeye başladı. Hande Erçel fotoğraf çekimlerinde kız kardeşiyle eğlenceli anlar da geçirdi.

Erçel, “Sen Çal Kapımı” dizisinin son 11 bölümünü çektiklerini açıkladı. Hande Erçel, her sabah erkenden kalkıp spor yapmaya özen gösterdiğini belirtti.

Yaklaşık 22 milyon takipçisi olan Erçel’e “Başrol oyuncularının artık takipçi sayısına göre seçildiği iddiası hakkında ne düşünüyorsunuz?” diye soruldu.

Erçel, “Hiç estetiğiniz var mı?” sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi. Ünlü oyuncu partneri Kerem Bürsin’le ilişkisinin yeni başladığını dile getirdi.

Öte yandan 4 Haziran’da 34 yaşına giren Kerem Bürsin’e sette sürpriz bir kutlama yapıldı. Sevgilisinin yüzüne pasta süren Erçel “Daha yeni başlıyoruz” derken Bürsin’de “Sen var ya sen yandın” karşılığını verdi.

Güzel oyuncu ayrıca Kerem Bürsin’in yaş gününde paylaştığı bir fotoğrafın altına şu romantik satırları yazdı:

 "Güneş ışığı gibi hisseden insanlara yakın olun... Hayatımın en eğlenceli parçası, sana sahip olduğum için çok şanslıyım..."

Kerem Bürsin'den sevgilisine yanıt gecikmedi. bürsin, Erçel'e "Gün ışığım" karşılığını verdi.