Hasan Öztürk canlı yayında anlattı! Semih Yalçın’dan dikkat çeken sözler: İki lider uzlaşıya varıp bunu meclise getirirse biz de gereğini yaparız

tv100'ün ilgiyle izlenen Kübra Par'la Farklı Açılar programında Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 50+1 çıkışıyla ilgili MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın'ın "Eğer liderler anlaşırsa bu konuda bir düzenleme olursa tabi bizde yanlarında dururuz. Bu sayın cumhurbaşkanının önerisidir. İki lider uzlaşıya varıp bunu meclise getirirse biz de gereğini yaparız" dediğini aktardı.

Marmara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, gazeteci Gürkan Hacır, Genelkurmay İstihbarat Eski Başkanı İsmail Hakkı Pekin, hukukçu Bışar Özbey, İstanbul Kent Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Çağlar Özer Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 50+1 çıkışı programda masaya yatırıldı.

"MHP'Lİ YALÇIN ' İKİ LİDER UZLAŞIYA VARIP BUNU MECLİSE GETİRİRSE BİZ DE GEREĞİNİ YAPARIZ' DEDİ"
Öztürk "Ben o zaman bombayı patlatayım. Sayın Cumhurbaşkanımız bu açıklamayı yaparken uçakta MHP'den Semih Yalçın da oradaydı. Almanya gezisine Semih Yalçın da gelmişti. Semih Yalçın bu konuda “Eğer liderler anlaşırsa bu konuda bir düzenleme olursa tabi bizde yanlarında dururuz. Bu sayın cumhurbaşkanının önerisidir. İki lider uzlaşıya varıp bunu meclise getirirse biz de gereğini yaparız” dedi." ifadelerine yer verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamasında "Mevcutta 50+1 mecburiyeti partileri yanlış yollara sevk ediyor. Kimin eli, kimin cebinde belli değil." demişti.