Hatay, Adana, Osmaniye ve Mersin dikkat! Aniden evlerin ortasından fırlamaya başladılar. Hemen bunu yapmak gerekiyor

Hava sıcaklığının diğer illere göre daha yüksek seyrettiği şehirlerimiz Hatay, Adana, Osmaniye ve Mersin'de yılanlar eve girmeye başladı. Antakya'da Saraycık Mahallesi'nde eve giren bir yılan, ekipler tarafından kontrol edilerek doğaya salındı. Uzmanlar, evlerde ortaya çıkan yılanların fotoğraflarının çekilmesini öneriyor.

Hatay, Adana, Osmaniye ve Mersin dikkat! Aniden evlerin ortasından fırlamaya başladılar. Hemen bunu yapmak gerekiyor

Türkiye'de şu anda diğer illere göre hava sıcaklığının daha yüksek seyrettiği illerimiz arasında Hatay, Adana, Osmaniye ve Mersin bulunuyor. 

Antakya'da Saraycık Mahallesi'nde eve giren bir yılan, ekipler tarafından kontrol edilerek doğaya salındı. Uzmanlar, evlerde ortaya çıkan yılanların fotoğraflarının çekilmesini öneriyor.

Antakya ilçesinin Saraycık Mahallesi'nde yılanın evine girdiğini gören bir kişi , durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yılanı yakaladı. Yakalanan yılan doğal yaşam alanına bırakıldı. 

Hatay, Adana, Osmaniye ve Mersin dikkat! Aniden evlerin ortasından fırlamaya başladılar. Hemen bunu yapmak gerekiyor - Resim : 1

Hatay, Adana, Osmaniye ve Mersin dikkat! Aniden evlerin ortasından fırlamaya başladılar. Hemen bunu yapmak gerekiyor - Resim : 2