Hatay, Konya, Bingöl, Kahramanmaraş, Osmaniye, Manisa, Burdur, Balıkesir, Aydın, Erzurum, Tokat, Kocaeli ve Kayseri... Haberler iyi değil. Gelin öğrenin

Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından Türkiye'de 7 ve üzerinde deprem beklenen iller açıklandı. Bu iller arasında Hatay, Konya, Bingöl, Kahramanmaraş, Osmaniye, Manisa, Burdur, Balıkesir, Aydın, Erzurum, Tokat, Kocaeli ve Kayseri yer aldı.

Hatay, Konya, Bingöl, Kahramanmaraş, Osmaniye, Manisa,  Burdur,  Balıkesir,  Aydın,  Erzurum,  Tokat,  Kocaeli ve Kayseri... Haberler iyi değil. Gelin öğrenin

Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından Türkiye'de deprem beklenen illerimize yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre hangi illerimizde 7 ve üzerinde deprem beklendiği tek tek yazıldı. 

BU İLLER DİKKAT! 

Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından yapılan değerlendirmeye göre 7 ve üzerinde deprem beklenen illerimiz arasında Hatay, Konya, Bingöl, Kahramanmaraş, Osmaniye, Manisa, Burdur, Balıkesir, Aydın, Erzurum, Tokat, Kocaeli ve Kayseri yer alıyor.