Hatay'da çekildi bu kare! Son günlerde yaşadıklarımızı çok net anlatıyor

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremden en çok etkilenen illerden biri olay Hatay oldu. Kocaeli'nin Çayırova ilçesinden afet bölgesine gönderilen 2 çöp arabasında çalışan görevlilerin ayakta uyuması yorgunluğun ve uykusuzluğun ne boyutta olduğunu gözler önüne serdi. İzmit'ten yayınlar yapan asomoruks sosyal medya hesabı tarafından paylaşılan fotoğraf, binlerce kullanıcı tarafından görüntülendi.

Hatay'da çekildi bu kare! Son günlerde yaşadıklarımızı çok net anlatıyor

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremden 10 kent büyük yıkım ile karşı karşıya kaldı. Binlerce binanın çöktüğü afet bölgesinde, on binlerce vatandaş evlerinden oldu, binlerce kişi hayatını kaybetti. Bölgede ciddi bir desteğe ihtiyaç olması sebebiyle hem ülkenin hem de dünyanın dört yanından destek ekipleri, yardım tırları gönderildi. Kocaeli'ne bağlı Çayırova Belediyesi'de, bünyelerinde bulunan iki çöp kamyonunu ve belediye görevlilerini bölgeye yolladı. 

UYKUSUZLUK VE YORGUNLUĞUN KARESİ

İzmit'ten yayınlar yapan asomoruks sosyal medya hesabı tarafından paylaşılan fotoğraf, binlerce kullanıcı tarafından görüntülendi. Belediye görevlilerinin, çöp arabası arkasında ayakta gidilen kısımda uyuyakaldıkları kare, bölgedeki uykusuzluğu ve yorgunluğu en iyi anlatan karelerden biri oldu. 

Hatay'da çekildi bu kare! Son günlerde yaşadıklarımızı çok net anlatıyor - Resim : 1