Hatay'da depremden etkilenen tüm vatandaşların telefonuna bu mesaj gitti! İstanbul, İzmir, Ankara'ya gidenler dikkat

İskenderun Belediyesi tarafından vatandaşlara önemli bir duyuru yapıldı. Kısa mesaj olarak gönderilen bilgilendirmede bölgedeki depremzedelere hasar tespit çalışmalarının başladığı bilgisi verildi. İzmir, Ankara ve İstanbul gibi illere giden vatandaşların hasar tespiti için yakınlarını yönlendirmesi talep edildi.

Hatay'da depremden etkilenen tüm vatandaşların telefonuna bu mesaj gitti! İstanbul, İzmir, Ankara'ya gidenler dikkat

Kahramanmaraş'^ta meydana gelen yıkıcı deprem sonrasında en çok zarar gören illerden biri de Hatay oldu. Hatay'ın en büyük ikinci ilçesi olan İskenderun Belediyesi tarafından vatandaşlara kısa mesaj yoluyla bilgilendirme yapıldı. 

HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İskenderun Belediyesi tarafından yapılan açıklama da hasar tespit çalışmalarının başladığı duyuruldu. Vatandaşların e-Devlet ve hasartespit.csb.gov.tr internet sitesinden evlerinin hasar durumlarını öğrenebileceği açıklandı. Bölgede ikamet eden ancak deprem sonrasında farklı illere giden vatandaşların kontrolleri yapmaları gerektiği belirtildi. 

Hatay'da depremden etkilenen tüm vatandaşların telefonuna bu mesaj gitti! İstanbul, İzmir, Ankara'ya gidenler dikkat - Resim : 1