Havuzunda bir at gören ev sahibi önce gözlerini ovuşturdu. Rüyada olmadığını anlayınca çırpınan atı kurtarmak için itfaiyeye haber verdi

Ev sahibi, havuzunda kocaman bir at görünce şaşkına döndü ve hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekipler, eve geldiğinde atı çıkarmak için büyük bir ekipmanla çıkarmaya karar verdi. Havuzdan çıkarılan yaralı atın, başka bir at tarafından kovalanması sonucunda havuza düştüğü söylendi. Düşüş sırasında yaralanan at, sahibine teslim edildi.

Aldıkları ihbar üzerine eve giden itfaiye ekibi, hayatlarında belki de bir daha hiç göremeyecekleri bir manzara ile karşılaştı. Gittikleri evin havuzunda kocaman bir at, kurtarılmayı bekleyen masum gözlerle çevreye bakıyordu. Ekip, hemen atı kurtarmak için harekete geçti. Atın nasıl havuza düştüğü merak konusu oldu. Tahminlere göre at, başka bir at tarafından korkutuldu ve kovalandı. O sırada kaçan at da yanlışlıkla havuza düştü. 

Havuzunda bir at gören ev sahibi önce gözlerini ovuşturdu. Rüyada olmadığını anlayınca çırpınan atı kurtarmak için itfaiyeye haber verdi - Resim : 1

KURTARMAK İÇİN BÜYÜK BİR EKİPMAN KULLANILDI

İtfaiyeciler bir Facebook gönderisinde, Mo'ya bir koşum takımı takmak ve onu karaya geri çekmek için "büyük hayvan kurtarma ekipmanı" kullandıklarını söyledi. Yaralanan at ise sahibine teslim edildi.