Hayrete düşüren anlar! Kimseye aldırış etmedi, metroda uyuşturucu kullandı

İstanbul’da, metroda yolculuk yapan bir şahıs, kimseye aldırış etmeden uyuşturucu madde kullandı. Ayakta durmakta güçlük çeken şahsın hayrete düşüren o anları, bir vatandaş tarafından an be an görüntülendi. İstanbul’un emniyetinin Fatih'te yaptığı denetimlerde gözaltına alınan şahıs, işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.

İstanbul’da metroda yolculuk yapan bir şahıs, diğer yolculara aldırış etmeden elindeki pet şişeyle uyuşturucu madde kullandı. Ayakta durmakta güçlük çeken şahsın o anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih’te geniş çaplı narkotik denetimi yapıldı. Beyazıt’ta yapılan denetimlerde ekipler tarafından durdurulan H.A., isimli şahıs üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan H.A., daha sonra emniyete sevk edildi.

GÖZALTINA ALINAN ŞAHSIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yapılan incelemelerde şahsın metro içerisinde pet şişe yardımıyla uyuşturucu madde kullandığı anlara ait sosyal medyada görüntüleri olduğu tespit edildi. Görüntülerde H.A.’nın metro içerisinde bulunan diğer yolculara aldırış etmeden elindeki pet şişe ile uyuşturucu madde kullandığı ve güçlükle ayakta durduğu görülüyor.

Gözaltında bulunan H.A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.