Hayvan pazarında yüzleri gülümseten anlar... Yaşlı kadına yapılan jest gündem oldu: "Huzuru tüm dünya malına değerdi"

Bir vatanda hayvan pazarında yaşlı kadına maddi yardımda bulundu. O anlar çok konuşuldu, etraftaki vatandaşların ve izleyenlerin yüzlerini gülümsetti

Çankırı’da çiftçilik yapan Akif Metin, canlı hayvan pazarında sosyal medya hesabına çekimler yaparken bir pazarlığa tanık oldu. Pazarlıkta, yaşlı bir kadının alacağı hayvana parasının yetmediğini gören Metin, altınlarını ve parasını toparlamaya çalışan yaşlı kadının hayvan pazarlığına ortak olarak paranın üstünü tamamladı. Akif Metin’in yaşlı kadına yaptığı jest pazardaki vatandaşların yüzünü gülümsetti.

“TEYZENİN O MUTLULUĞU DÜNYA MALINA DEĞERDİ"

Video çekerken pazarlığa tanık olduğunu söyleyen Akif Metin, “Bir gün hayvan pazarına gittik. Oraya da büyükbaş hayvanlarımızı götürmüştük. O sırada pazara bir teyze geldi. Cebinde altınlar ve paralar ile birlikte gelmişti. Daha sonra teyzenin alacağı hayvana parası yetmedi, hayvanı alamayacak durumdaydı. Ben de sosyal medya hesaplarıma videolar çekerken o ana tanık oldum ve parasının üstünü tamamlayarak teyzenin hayvanı almasına sebep olduk. İnsanlar, ‘hacca gitmiş gelmiş gibi oldun’ diyorlar. Teyzenin o an ki mutluğu, huzuru tüm dünya malına değerdi” dedi.