Hazal Kaya’dan “Mecnun’unuzu buldunuz mu?” sorusuna olay cevap: “Senaryo toplantısı diye girdiğim evde kına gecesi yapıp konuyu kapattım”

Oyuncu Hazal Kaya, eşi Ali Atay’ın “Ben Leyla’mı buldum” açıklaması sonrası bir basın mensubunun “Mecnun’unuzu buldunuz mu?” sorusuna yanıt vererek, “Tabii canım. Ben ilk günden buldum. Senaryo toplantısı diye girdiğim evde kına gecesi yapıp konuyu kapattım” dedi.

Hazal Kaya’dan “Mecnun’unuzu buldunuz mu?” sorusuna olay cevap: “Senaryo toplantısı diye girdiğim evde kına gecesi yapıp konuyu kapattım”

Sevilen çift Hazal Kaya ve Ali Atay’ın marka elçileri olduğu Bepanthol Baby’nin yeni ürün lansmanı, Boop Kuruçeşme’de özel bir etkinlikle kutlandı.

Lansman öncesi soruları yanıtlayan çift, “Bizim çok mutlu olduğumuz, içimize sinen bir iş oldu. Birlikte çalışmadığımız için, birlikte sette olmakta çok heyecanlandırdı bizi. Bir de üstüne şarkı söyledik. Şahane bir iş oldu bizim için. Çocuk dünyasına da çok aşina olduğumuz için güzel oldu” dediler.

Hazal Kaya’dan “Mecnun’unuzu buldunuz mu?” sorusuna olay cevap: “Senaryo toplantısı diye girdiğim evde kına gecesi yapıp konuyu kapattım” - Resim : 1

“FİKO’DA BİRAZ TECRÜBESİZDİK”

 Basın mensuplarının “Annelik ve babalık nasıl gidiyor peki?” sorusuna Atay “Biz Fiko ile beraber eğlenip, vakit geçiriyoruz. Kendi zevkleri, dünyası var ve bizi dahil ediyor bu dünyasına. Süreyya’da bu süreçlerden geçiyor ama bana aşırı heyecan veriyor. Fiko sayesinde tecrübelerim de var. Süreyya’da yeni şeyler öğrenmeme sebep olacak. Fiko’da biraz tecrübesizdik.” dedi.

Hazal Kaya’dan “Mecnun’unuzu buldunuz mu?” sorusuna olay cevap: “Senaryo toplantısı diye girdiğim evde kına gecesi yapıp konuyu kapattım” - Resim : 2

ALİ ATAY, YENİ BİR PROJEDE YER ALACAK MI?

Basın mensuplarının “Tekrar bir projede yer alacak mısınız?” sorusuna ise Atay “Ben şimdi bir şey söylemeyeyim. Yoksa direkt yeni projenin tamamını anlatırım.” dedi. Kaya ise “Beraber bir projemiz olacak. Her şey kesin gibi ama daha sonra açıklayacağız.” diyerek tekrar bir projede yer alacaklarını söylediler.

Hazal Kaya’dan “Mecnun’unuzu buldunuz mu?” sorusuna olay cevap: “Senaryo toplantısı diye girdiğim evde kına gecesi yapıp konuyu kapattım” - Resim : 3

“BEN MECNUN’UMU İLK GÜNDEN BULDUM”

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda eşi Hazal Kaya için “Ben Leyla’mı buldum” açıklamasını hatırlatarak “Sizde Mecnun’unuzu buldunuz mu?”  şeklinde soruya Hazal Kaya, “Tabii canım. Ben ilk günden buldum. Senaryo toplantısı diye girdiğim evde kına gecesi yapıp konuyu kapattım” açıklamalarında bulundu.

Kampanyanın reklam filmlerinde yer alan Hazal Kaya ve Ali Atay, ebeveynlik deneyimlerini samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte davetlilerle paylaştı.