Hazar Ergüçlü 'Kira ödemek aşağılık bir durum' diyen sevgilisine destek verdi

Bu sezon “Alev Alev” dizisiyle seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü’nün bahçeli bir evde oturma hayali neden yarım kaldı?

Bu sezon “Alev Alev” dizisinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Cihangir Ceyhan gibi başarılı oyuncularla kamera karşısına geçen Hazar Ergüçlü, oturduğu semt olan Cihangir’de görüntülendi.

Çiçek rolüne hayat verdiği dizide tüm vücudu yanan ve tanınmaz hale gelen Ergüçlü, yapılışı 6 saat süren yanık makyajıyla oynarken çok zorlandığını anlattı. 29 yaşındaki güzel oyuncu, yüzüne ağır bir makyaj yapıldığı için cilt bakımına çok özen gösterdiğini belirtti. Hazar Ergüçlü, “Alev Alev” dizisinin başarılı olmasının nedenlerini sıraladı.

Ergüçlü, geçen günlerde bastonla görüntülenen sevgilisi yönetmen Onur Ünlü’nün sette kaza geçirdiğini anlattı. Zekeriyaköy’de bahçeli bir ev bakan ünlü oyuncunun emlakçının gösterdiği kirası 20 bin TL olan villa için “Bu rakam benim bütçemi aşar, en fazla 10 bin TL verebilirim” dediği gündeme gelmişti.

Hazar Ergüçlü’nün sevgilisi Onur Ünlü de geçen yıllarda katıldığı bir söyleşide “Kira ödüyor olmamız korkunç aşağılık bir şey” demişti.