Hazar Ergüçlü, Serenay Sarıkaya’ya nasıl destek oldu?

Hazar Ergüçlü, tıpkı kendisi gibi 18 yaş büyük sevgilisi olduğu için eleştiri oklarına hedef olan eski rol arkadaşı Serenay Sarıkaya’ya nasıl destek oldu?

Hazar Ergüçlü, 3 yıldır yüzü olduğu kozmetik markasının tanıtım organizasyonunda basının karşısına çıktı. Ergüçlü, “Hakan Muhafız” dizisindeki partneri Çağatay Ulusoy’un bir mekan çıkışı yüzünü kapattığı görüntüleri yorumladı.

Ünlü oyuncu, Cem Yılmaz’la aşk yaşamaya başlayan “Medcezir” dizisindeki rol arkadaşı Serenay Sarıkaya adına mutlu olduğunu söyledi. Uzun süredir 46 yaşındaki yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşayan Ergüçlü, aralarındaki 18 yaş fark nedeniyle eleştiri oklarına hedef olmuştu. Ergüçlü’ye 46 yaşındaki Cem Yılmaz’la aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’nın da kendisiyle aynı durumu yaşadığı hatırlatıldı.

Güzel oyuncuya beraberliklerde kadının yaşının erkekten büyük olması durumuna nasıl baktığı soruldu. Hazar Ergüçlü hakkında çıkan evlilik haberlerini bir kez daha yalanladı.

Hazar Ergüçlü, tanıtımdan bir gün önce ise Cihangir’de Magazin Hattı kamerasına takıldı. Güzel oyuncu 6 Mart’ta “Hakan Muhafız” dizisinin 3. sezonunun seyirciyle buluşacağını hatırlattı. Son yıllarda daha çok internet dizileri ve reklam filmleriyle seyirci karşısına çıkan Ergüçlü, televizyonu özlediğini belirtti.