“Mucize Doktor”un Nazlı’sı Sinem Ünsal, hangi meslektaşıyla aşk yaşıyor?

“Mucize Doktor”un Nazlı’sı Sinem Ünsal, hangi meslektaşıyla aşk yaşıyor?

Mucize Doktor”un Nazlı’sı Sinem Ünsal, kariyerindeki yükselişini sürdürüyor. bir şampuan markasının yüzü olan Ünsal, vücut bakımı konusunda doğallıktan yana olduğunu anlattı. Ünsal, hayatı boyunca hep uzun saç kullandığını söyledi. Güzel oyuncu, hijyen ve simetri konusunda hassas olduğunu ifade etti.

Sinem Ünsal, “Mucize Doktor”la gelen şöhretin tadını çıkarmaya çalıştığını belirtti. Ünsal, rol arkadaşlarıyla sanki yıllardır çalışıyormuş gibi büyük bir uyum içinde olduklarını açıkladı.  

Güzel oyuncu “Doktor Nazlı” karakteri için sıkı bir ön hazırlık yaptığını vurguladı. Dizideki başarılı oyunculuğuyla beğeni toplayan Ünsal, ailesinde sağlık sektöründe çalışan hiç kimsenin olmadığını sözlerine ekledi.

Ünsal, “Mucize Doktor da tıpkı ‘doktorlar’ dizisi gibi yıllarca sürse oynarım” dedi. Ünlü oyuncu otizmli bir doktorun hikâyesini anlatan reyting rekortmeni diziye gelen tepkileri değerlendirdi.

 “Bir Alaturka Hikayet: Raif ile Letafet” oyunundaki rol arkadaşı Kıvanç Kılınç ile 1 yıldır aşk yaşayan Ünsal, özel hayatı hakkında da konuştu. Ünlü oyuncu, “Evlilik düşünüyor musunuz?” sorusuna da yanıt verdi.