Hedef KIZILELMA belgeselinin yeni bölümü yarın yayında! BAYKAR’ın hesaplarından yayınlanacak: Selçuk-Haluk Bayraktar anlatacak

"Hedef KIZILELMA" belgeselinin ikinci bölümü, 8 Temmuz Cumartesi saat 20.00'de Baykar'ın YouTube kanalında yayınlanacak.

Hedef KIZILELMA belgeselinin yeni bölümü yarın yayında! BAYKAR’ın hesaplarından yayınlanacak: Selçuk-Haluk Bayraktar anlatacak

Türkiye'nin savunma ve havacılık sanayiinde yeni bir çağın kapılarını açan Bayraktar KIZILELMA İnsansız Savaş Uçağı'nın geliştirme serüveninin anlatıldığı 'Hedef KIZILELMA' belgeselinin ilk bölümü 10 Mayıs'ta düzenlenen gala ile ekranlara taşındı.

Bayraktar KIZILELMA'nın gökyüzü ile buluştuğu ikinci bölüm ise 8 Temmuz Cumartesi, saat 20.00'de Baykar'ın YouTube kanalında yayınlanacak. Bayraktar KIZILELMA'nın 14 Aralık 2022 tarihindeki ilk uçuşun gerçekleştirildiği ana kadar olan ve merakla beklenen geliştirme sürecinde yaşananlar ilk kez belgeselin cumartesi günü yayınlanacak ikinci bölümünde yer alacak.

SELÇUK VE HALUK BAYRAKTAR ANLATIYOR

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ile Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, kendileriyle gerçekleştirilen röportajlarda KIZILELMA'yı ve Baykar'ı perde arkasında kalan gerçeklerle anlatmaya ikinci bölümde devam ediyor.

MERAK UYANDIRAN HİKAYE YENİ BÖLÜMDE DE DEVAM EDİYOR

Hedef KIZILELMA belgeseli ile tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Türkiye'nin yüksek teknoloji ürünü Bayraktar insansız hava araçlarının merak uyandıran hikayesi bu bölümde de devam ediyor.

Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, hava-yer görevleriyle beraber yapay zekâ kabiliyetiyle hava-hava muharebesi icra edecek.