Her satırı ayrı vahşet! Anneden korkunç itiraf

İzmir Buca’da polis ekiplerinin Eymen Sadık Durak’ın annesi tarafından şiddet gördüğü ihbari üzerine başlattığı araştırmada, Eymen’in korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Her satırı ayrı vahşet! Anneden korkunç itiraf

Korkunç olay İzmir Buca’da yaşandı. Eşinden ayrılan M.D’nin, oğlu Eymen Sadık D.’ye iyi bakmadığı ve şiddet uyguladığı ihbari üzerine Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Polis ekipleri Eymen’in ve annesi M.D’nin bir süredir evlerine uğramadığı bilgisini aldı. Bunun üzerine Cinayet Büro ekipleri de soruşturmaya dahil edildi.

Araştırmalar sonucu ilçedeki yakınlarının evinde kaldığını belirleyen ekipler operasyon düzenleyerek M.D’yi gözaltına aldı ancak ekipler Eymen’i evde bulamadı.

Korkunç İtiraf

Anne M.D polis ekiplerine ilk olarak Eymen’in bir akrabasının yanında kaldığını söyledi. Polisin Eymen’in getirilmesi ısrarı sonrası çelişkili ifadeler veren M.D., oğlunun erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğünü itiraf etti.

Dövülerek öldürüldü

Gözaltına alınan M.D.’nin ifadesinde, Eymen’in birlikte yaşadığı S.E. tarafından dövüldüğü sırada nefessiz kalıp yere düştüğünü kaydetti. Daha sonra Eymen’in öldüğünü anladıklarını ve korktukları için cansız bedenini Buca ilçesinin kırsal Kaynaklar Mahallesi’ne götürüp, kullanılmayan tandır içine koyduklarını itiraf ettiği öğrenildi

Eymenin elleri ve ayakları bağlanmış cesedi bulundu

M.D’nin gösterdiği yerde arama yapan polis, Ağzı tuğlayla kapatılmış tandırı açtıklarında Eymen’in elleri ve ayakları bağlanmış poşet içindeki cesedi ile karşılaştı.

Şüpheli iki kardeşi yakalandı

Polis, başlattığı çalışmayla kısa sürede cinayet şüphelisi S.E. ile olayda ağabeyine yardım ettiği gerekçesiyle kardeşi E.E.’yi (29) gözaltına aldı. Şüphelilerin Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgulamaları devam ediyor.

Kimlik tespiti yapılamadı

Mine D.’nin Eskişehir’de yaşayan akrabaları, kimlik tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Kimlik tespiti için morga giren yakınları, cenazenin uzun bir süre beklemesinden dolayı tanınmayacak hale geldiği için kimlik tespiti yapılamadı. Bunun üzerine, yarın anne Mine D.’den alınacak DNA ile küçük Eymen’in DNA’sı karşılaştırılacak.