Her satırı kan dondurdu! Eşini tornavidayla delik deşik etti

İstanbul'un Fatih ilçesinde 28 yaşındaki Ahmet Yasin M., otelde tartıştığı 26 yaşındaki İngiltere uyruklu eşi Ayan Mohamed Dhoba'ya tornavida ile saldırarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından yakalanan zanlı cinayeti itiraf etti.

Her satırı kan dondurdu! Eşini tornavidayla delik deşik etti

Dehşete düşüren olay bugün saat 12.30 sıralarında Fatih Mevlanakapı Mahallesinde bulunan bir otelde meydana geldi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, otel görevlileri 111 numaralı oda da kalan kadın müşteriyi kanlar içinde öldürülmüş buldu.

VÜCUDUNDA 41 AYRI KESİK İZİ BULUNDU

Olay hemen polise bildirildi. Olay yerine giden polis ekipleri, öldürülen kişinin İngiltere uyruklu Ayan Mohamed Dhoba olduğunu tespit etti. Ceset üzerin de yapılan incelemede korkunç detay ortaya çıktı. Boğaz ve vücudunun birçok yerinde kesik izi bulunan genç kadının tornavida ile öldürüldüğü belirlendi. Vücudunda 41 ayrı kesik izi bulunan olayla ilgili kayıp eşi Ahmet Yasin M. aranmaya başlandı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüpheli Ahmet Yasin M. yakalandı. Yakalandığında üzerindeki beyaz tişörtünün kanlı olduğu görüldü. Cinayeti itiraf eden zanlı, tornavidayı odada klozete attığını söyledi.

SUÇ ALETİ TORNAVİDA BULUNDU

Şüphelinin bahsettiği klozette yapılan aramada suç aleti tornavida bulundu. Polis, tornavida ile şüphelini üzerindeki kanlı tişörte el koydu. Yapılan incelemede İngiltere uyruklu çiftin 3 gün önce İngiltere’den İstanbul’a geldikleri belirlendi. Sabiha Gökçen Havalimanından Türkiye’ye giriş yaptıkları belirlenen çiftin, aynı gün Fatih’de ki olayın gerçekleştiği otele yerleştikleri belirlendi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Cinayeti itiraf eden zanlı, iddiasına göre olay günü eşinin kendisine uyuşturucu verdiğini ve daha sonra aralarında tartışma çıktığını söyledi. Bu tartışmanın ardından eşini eline geçirdiği tornavidayla defalarca saplayarak öldürdüğünü anlattı. Tornavidayı klozette attıktan sonra olay yerinden kaçtığını belirtti. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.