Her satırı tüyler ürpertti! Annesi ve anneannesine uyurken yaptıkları kan dondurdu

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Rabia Çataklı isimli kişi, annesi Şeyda Çataklı ve anneannesi Medine Küçükkaya'yı uyudukları sırada baltayla öldürdü. Yaşanan olayın ardından Rabia Çataklı, annesinin ve anneannesinin cesetlerinden kestiği parçaları camdan fırlattı. Rabia Çataklı vahşet sonrası tutuklanırken katledilen anne ve kızı düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı.

Her satırı tüyler ürpertti! Annesi ve anneannesine uyurken yaptıkları kan dondurdu

Edinilen bilgilere göre olay Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesindeki toplu konutlarda yaşandı. Şizofreni tedavisi gördüğü öğrenilen Rabia Çataklı (31), sabah saatlerinde annesi Şeyda Ç. ile anneannesi Medine K'yi uyudukları sırada baltayla öldürdü.

CESET PARÇALARINI CAMDAN ATTI

Rabia Çataklı bununla da kalmayıp cesetlerden kestiği parçaları camdan dışarı eşyalar ile birlikte fırlattı. Gürültüye uyanan komşuların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Her satırı tüyler ürpertti! Annesi ve anneannesine uyurken yaptıkları kan dondurdu - Resim : 1

BALYOZLA EVE GİRİLDİ

Evin kapısını balyoz yardımıyla kırarak içeri giren ekipler, iki kadının parçalanmış cesetleriyle karşılaştı. Şüpheli kadın daha sonra ekiplerce gözaltına alındı. Cesetler, incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TUTUKLANDI

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesi'ne sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Her satırı tüyler ürpertti! Annesi ve anneannesine uyurken yaptıkları kan dondurdu - Resim : 2

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ

Otopsi işlemleri tamamlanan Şeyda Ç. ile Medine K'nin cenazeleri defnedilmek üzere Çaydeğirmeni beldesine getirildi.

Burada evinde helallik alınan Şeyda Ç'nin cenazesi Çaydeğirmeni Merkez Yeni Cami'de kılınan namaz sonrasında Çataklıoğlu Mezarlığı'na defnedildi. Medine K'nin naaşı ise Bakırcılar köyündeki evinin önünde helallik alınması sonrasında köy mezarlığında toprağa verildi.

Her satırı tüyler ürpertti! Annesi ve anneannesine uyurken yaptıkları kan dondurdu - Resim : 3

110 PARÇAYA AYIRMIŞ

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde tutuklanan Rabia Çataklı'nın annesi Şeyda Çataklı ve anneannesi Medine Küçükkaya'yı bıçakla öldürüp cesetlerden kestiği parçaları camdan attığı olayla ilgili şok detaylar ortaya çıktı. Cenazelere yapılan otopsilerde cesetleri parçalamak için bıçak kullanıldığı tespit edildi. Şeyda Çataklı'nın bedeninden 110 parça, anneaane Medine Küçükkaya'nın bedeninden ise 6 parça kesildiği belirlendi.