Her taşın altında Kılıçdaroğlu’nu arayan ahlaksızlar…

CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın “Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleri gündeme bomba gibi düştü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kendisinin de katıldığı Afyonkarahisar mitinginde söylenen bu sözleri, bir sonraki durağı olan Uşak’ta ‘’düzeltmeye’’ çalıştı. Özel, “Burcu Başkanın dili sürçtü. Sözlerini benim düzeltmemi istedi’’ deyince kızılca kıyamet koptu.

tv100’deki Taksim Meydanı için konuştuğum Köksal, “Dilim sürçmedi. Ben Afyonkarahisar halkına verdiğim sözü tutuyorum’’ dedi.

Köksal’ın tv100’e yaptığı bu açıklama tartışmayı daha da hararetlendirdi.

İMAMOĞLU, ÖZGÜR ÖZEL’İ ZORA SOKTU

Tartışma ve polemik olur da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile tayfası durur mu?

İmamoğlu, kendisi de bir ‘’belediye başkan adayı’’ olduğu halde, CHP Genel Başkanı Özel’in ‘’meclisteki vekili’’ne adeta ayar verdi ve ‘’kapıyı gösterdi.”

Üstelik böyle bir yetkisi ve hakkı olmadığı halde!

İmamoğlu, Bakırköy Meydanı’nda Burcu Köksal’ın sözlerine tepki gösterirken, kantarın topuzunu kaçırdı. Bilerek ya da bilmeyerek Özgür Özel’i çok zor durumda bıraktı. AK Parti medyası, İmamoğlu’nun Burcu Köksal’a yönelik dile getirdiği, "Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka bir parti bulacak" sözlerinin üzerinde tepinmeye başladı.

İmamoğlu, DEM Parti seçmeninin gönlünü almaya çalışırken, CHP’yi büyük bir krizin içine itti.

TROL KAFASI DEVREDE

İmamoğlu sinyal verince bu kez troller devreye girerek masa başında üretilmiş komplo teorilerini devreye soktu. Güya Burcu Köksal, İmamoğlu’na kaybettirmek için konuşmuş… Köksal’ın arkasında, kurultayda desteklediği Kemal Kılıçdaroğlu olabilirmiş…

Tabii dert gerçeği aramak ve ne olup bittiğini anlamak olmayınca, bu tür hayali senaryolar üretilerek “bir taşla iki kuş vurulmak’’ isteniyor.

Kılıçdaroğlu’na yöneltilen bu alçak ve namussuzca iddia sanki gerçeklik payı varmış gibi dolaşıma sokuluyor.

Her taşın altında Kılıçdaroğlu’nu arayan ahlaksızlar… - Resim : 1

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ MÜ?

Bu meczuplaşmış trol kafasının nasıl işlediğini bildiğim ve buna benzer yorumlar da okuduğum için o günkü görüşmemizde Köksal’a, “Miting öncesi Kılıçdaroğlu ile görüştünüz mü?” diye sordum. Köksal, “Kemal Bey’i tanımak, onunla çalışmak ve onu desteklemek benim için onurdur. Ancak sayın genel başkanla son 40 gündür doğrudan ya da dolaylı olarak görüşmedim. Telefonla konuşmadım. Çünkü her gün sahadayım’’ dedi.

Gördüğünüz üzere alçakça iddialar ne kadar kolay bir şekilde ortaya atılıyor değil mi?

KURULTAY HESAPLAŞMASI BİTMİYOR!

Burcu Köksal’ın ‘’her yere çekilebilecek’’ sözlerinin arkasında komplo arayan trol kafası, kurultay hesaplaşmasını hâlâ bitiremediği için Kılıçdaroğlu’nu alçak iddiaların mezesi ve bir nefret nesnesi haline getirmeye gayret ediyor.

Oysa ki; biraz bilimsel namusa sahip olsalar en azından CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan’ı arar, konuşur o kentin havasını almaya çalışırlardı.

“DEĞİŞİMCİ’’ BAŞKAN NE DİYOR?

Afyonkarahisar’daki miting gündeme oturunca ben öyle yaptım. Kongre – kurultay sürecinde Burcu Köksal’la ters düşen ve 12 delegeyle birlikte Özel – İmamoğlu ikilisini destekleyen CHP’li Eren’le konuştum. Eren, “Burcu Hanım'ın sözlerinde bizim açımızdan sorun teşkil eden bir durum yok. Burası Afyonkarahisar… Burada siyaset böyle yapılıyor. Burcu Hanım bu sözleri zaten hep söylüyor” dedi.

‘’Değişimci’’ Başkan Eren, CHP’li Köksal’la aynı fikirde olduğunu belirtirken, trollerin komplo teorileri de çökmüş oluyor.  

CHP’li Eren de Köksal’la aynı fikirde olduğuna göre demek ki her taşın altında Kılıçdaroğlu’na aramak ve hayali senaryolarla Kılıçdaroğlu’nu suçlamak tam anlamıyla bir ahlaksızlık olarak tarihe geçiyor.