Herkes motordan düşüp öldüğünü sandı

Muğla'da 4 gün önce motorunun yanında kanlar içinde ölü bulunan Hüsamettin Karaduman'la ilgili acı gerçek otopsi sonucunda ortaya çıktı.

Herkes motordan düşüp öldüğünü sandı

56 yaşındaki Hüsamettin Karaduman'ın motosiklet kazası yüzünden değil bıçaklanarak öldürümdüğü belirlendi. Üstelik Hüsamettin Karaduman'ı öldüren kişi, aynı mahalleden komşusu M. B. olduğu ortaya çıktı.  Gözaltına alınan M.B., ilk sorgusunda suçunu itiraf ederek çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Emekli ve iki çocuk babası Hüsamettin Karaduman,4 gün önce Dalyan- Ortaca karayolunda ölü bulunmuştu. Uzun süre Karaduman'ın yerdeki motosikletiyle kaza yapıp, öldüğü sanılmıştı. Ancak otopside Karaduman'ın vücudunda kesikler şüphe uyandınca soruşturma derinleştirildi. Jandarma, sürdürdüğü titiz çalışma sonucunda Karaduman'ın bıçaklandıktan sonra motoru ile 1 kilometre boyunca hareket ettiği, daha sonra Ortaca yolunda düşüp öldüğünü belirledi.

 Mobese görüntüleri incelendi 

Bunun üzerine Ortaca Jandarma Komutanlığı'nca özel ekip oluşturularak, bölgedeki iş yeri ve binaların güvenlik kamerası ile mobese görüntüleri, incelemeye alındı. Ayrıca Karaduman'ın evinin bulunduğu Tepearası Mahallesi'nde de bilgi toplandı. Jandarmanın çalışması sonucu Karaduman ile aynı mahallede oturan M.B.'nin uzun süredir husumetli olduğu saptandı.

Jandarma, M.B. üzerinde yoğunlaştı. Yapılan takibin ardından olaydan 2 gün sonra jandarma, M.B.'nin evine operasyon düzenledi. Gözaltına alnın M.B., jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf etti. M.B., aynı gün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.