Herkes onu merak ediyordu! Ortaya çıktı, meğer köşeyi dönmüş paraya para demiyor!

MasterCehf 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı bombası patladı. Uzun süredir ortalarda gözükmeyen  Şampiyon şefin hamburgercisi para basmaya başladı. ‘Acun Ilıcalı ihya etti’ diyenler bile var. İşe MasterChef Serhat Doğramacı son dakika haberleri…

Herkes onu merak ediyordu! Ortaya çıktı, meğer köşeyi dönmüş paraya para demiyor!

Yayınlandığı her döneme damga vuran, yarışmacılarıyla da ön plana çıkan, gerek kavga gerek ise çekişmelerle çok tartışılan MasterChef’teki şampiyonlar Türk halkı da yakından takibe alıyor. Bir çok hayran kitlesi oluşan o yarışmacılardan biri de MAsterChef Serhat Doğramacı oldu. 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı uzun süredir ortalıklarda gözükmüyordu. Meğerse Serhat doğramacının hamburgercisi paraya para demiyormuş.

Yemek tutkunlarının olmazsa olmaz yarışma programı olan MasterChef 2022 yılında da yoluna dolu dizgin devam ediyor. Ancak yarışmadan çok yarışmacılar konuşuluyor. Bunlardan biri de MasterChef 2020 yılının şampiyonu olan Serhat Doğramacı oldu. Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen MasterChef Serhat Doğramacıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.

MasterChef Serhat Doğramacı’yı merak edenler ve araştırma yapanlar şok üstüne şok yaşıyor.

MasterChef 2020 yarışmasında büyük ödülün sahibi olan Serhat Doğramacı aldığı ödülle soluğu Kadıköy Moda’da aldı ve burada bir hamburgerci açtı. White Burger isimli hamburgercisiyle burada hizmet vermeye başlayan Serhat Doğramacı paraya para demiyor.

MasterChef Serhat Doğramacı kimdir?

MasterChef’in 2020 şampiyonu olan Serhat Doğramacı uzun yıllardır aşçılık yapıyor. Ulusal ve uluslararası gastronomi yarışmalarında 15 adet madalya/kupa sahibi olan Serhat Doğramacı şampiyonlar listesine de adını yazdırmayı başaranlardan.