Yıldız oyuncu ters dönen araçtan bebeği kurtardı

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Danny Trejo, Amerika'nın Los Angeles kentinde meydana gelen bir trafik kazasında arabanın içinde sıkışan bebeği kurtardı. 'Kötü adam' karakterinin aranan oyuncusu Trejo, günün kahramanı ilan edildi.

Yıldız oyuncu ters dönen araçtan bebeği kurtardı

Canlandırdığı Machete karakteri ile dünyanın tanıdığı bir isim haline gelen Danny Trejo, Los Angeles'ta yaşanan olay ile gönülleri fethetti. İki aracın çarpışması sonucu yaşanan kazada içinde bir kadın ve bebeğinin bulunduğu araç ters döndü.

Olay yerinde bulunan Trejo, başka bir görgü tanığı ile birlikte kadının sıkışan bebeğini araçtan çıkardı. Adı Monica Jackson olan kadınla birlikte emniyet kemerlerini çözerek anne ve bebeği araçtan çıkaran kahramanlar, kazanın bir trajediye dönüşmesini engelledi.

Kadının sürekli olarak kendilerine, "Bebeğimi kurtarın" şeklinde seslendiğini ifade eden 75 yaşındaki Danny Trejo, kazayla ilgili Instagram hesabından paylaştığı videoda sürücülere dikkatli olmaları çağrısında bulundu. Trejo, bebeğin hayatının kurtulmasının asıl sebebinin emniyet kemerinin takılı olması olduğunu söyledi.

Danny Trejo, ters dönen araçta sıkışan bebeği kurtardı.
Danny Trejo, ters dönen araçta sıkışan bebeği kurtardı.

Bebek koltuğunda ve kemerleri bağlı olan bebeği bir süre seven Trejo, “Başıma gelen şey, başkalarına yardım etmenin doğrudan bir sonucu olarak yaşandı” ifadelerini kullandı.

Los Angeles İtfaiye Departmanı olayın ardından üç kişinin hastanede tedavi altına alındığını belirtti, yaralıların durumunun iyi olduğunu duyurdu.