"Hükümet Adam" filmini çekmeye hazırlanan Sermiyan Midyat, kimlere isyan etti?

"Hükümet Adam" filmini çekmeye hazırlanan Sermiyan Midyat, kimlere isyan etti?

“Ay Lav Yu” ve “Hükümet Kadın” filmleri büyük ilgi gören Sermiyan Midyat, geçtiğimiz günlerde Etiler’de bir AVM’de Magazin Hattı kamerasına takılıyor. Midyat, muhabirlerimize “Korona virüsü varken AVM’de ne yapıyorsunuz?” diye sordu.

Ünlü oyuncunun geçen aylarda Antalya’da bir film çekimine gittiği ancak yapımcılarla sorun yaşadığı için mahkemelik olduğu gündeme gelmişti. Midyat’ın o günlerde zararlı madde kullandığı iddiasıyla yapılan polis baskını sonrası gözaltına alındığı da öne sürülmüştü. Sermiyan Midyat yeni projelerini anlatıyor.

Midyat’a “Hükümet Adam” filminde kimlere rol vereceğini soruyoruz. Ünlü oyuncuya bu sezon “Yedinci Koğuştaki Mucize” ve “Eltilerin Savaşı” gibi birkaç filmin dışında sinemacıların düşük gişeler elde ettiğini hatırlatıyoruz. Sermiyan Midyat, “Dizi projeniz var mı? sorusunu yanıtlarken, Elçin Sangu’nun “Biz Pahalı Ameleleriz” sözlerine hak verdiğini belirtiyor.
Ünlü oyuncuya Tuba Ünsal’ın bir söyleşide sarf ettiği “Erkek oyuncular kadın oyunculardan daha çok kazanıyor” sözleri hakkında yorum yapıyor.