Acun Ilıcalı'ya ikinci darbe! Bu kez daha ağır

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı hiç beklemediği bir darbe daha aldı. Kısa süre önce İngiltere Championship takımlarından Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı geçtiğimiz hafta alınan mağlubiyetle şoke olmuştu. Bu hafta ise daha ağır bir yenilgi aldı.

Acun Ilıcalı'ya ikinci darbe! Bu kez daha ağır

İngiltere Championship takımlarından Hull City'yi alan Acun Ilıcalı, satışın gerçekleşmesinin ardından gelen üst üste 3 galibiyetle hayli büyük sinerji yaşamıştı. Takım taraftarlarının Acun Ilıcalı'yı kabullenmesi ve desteklenmesi İngiltere'de gündem konusu haline gelmişti.

Acun Ilıcalı satın aldığı sırada küme düşme hattına çok yakın bir yerde olan Hull City, önce sahasında Blackburn'ü 2-0 yenmişti. Ardından zorlu Bournemouth deplasmanından da 1-0'lık galibiyetle dönen Hull City, evinde ligin bir diğer güçlü takımı Swensea City'yi de 2-0'la devirmeyi başarmıştı.

Özellikle Premir Lig'e çıkma mücadelesi veren Blackburn ve Bournemouth gibi takımları yenmek Hull City'nin havasını bir anda değiştirmişti. Ancak rüya gibi geçen 3 haftanın ardından ligin orta sıralarında yer alan Preston karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından gelen Derby County mağlubiyeti tüm havayı bozdu.

Şu anda ligin sondan ikinci sırasında yer alan Derby County'e deplasmanda 3-1'lik skorla mağlup olan Hull City'de yeniden tehlike çanları çalmaya başladı.

Takımın başına Şota'yı getiren Acun Ilıcalı'nın ilk hedefi bu yıl Championship'te kalmak, gelecek sezon için ise bir üst lig olan dünyanın en çok takip edilen ligi olan Premier Lig'e yükselmek.