4 milyon euro teklif etti ama olmadı!

Hülya Avşar’ın çok istediği Ayvalık’taki Çiçek Adasının sahipleri Hatırlı Ailesi, 27 bin metrekarelik ada için son olarak 135 milyon lira istedi. Avşar, ada hayalinden tamamen vazgeçti.

4 milyon euro teklif etti ama olmadı!

Hülya Avşar, 2007 yılında Ayvalık'a bağlı olan Çiçek Adası'nı satın almaya çalışmıştı. Avşar, o dönem 8 milyon euro istenen adaya 4 milyon euro teklif etmişti. Adanın sahibi olan Hatırlı Ailesi ise teklifi az bulmuştu.

Ada sahipleri geçtiğimiz yıllarda adanın fiyatını 105 milyon liraya çıkarmış, bu yıl adanın fiyatını Katarlı zengin işadamlarından gelen yoğun talepler üzerine 105'ten 135 milyon liraya çıkardığı öğrenilmişti. Hülya Avşar'da yıllardır hayalini kurduğu adayı aklından çıkarmak zorunda kaldı.

Ayvalık'ta, 'Yerli Robinsonlar' olarak anılan Afacan çifti, yıllardır Çiçek Adası'nda yaşıyor. İkili, adanın bakımıyla ilgileniyor. Ünlü şarkıcının istediği Çiçek Adası, Ayvalık'ın 400 metre açığında bulunuyor. 1929 yılında Selanik'ten göç eden Hatırlı Ailesi'nin sahibi olduğu ada, zeytin ağaçlarıyla kaplı. Ayvalık'ın 22 adasından biri olan Çiçek Adası, huzur dolu atmosferi ve çiçek çeşitliliğiyle adeta göz kamaştırıyor.