HÜRJET, Türk Yıldızları ile uçtu! Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün paylaştı: Nefes kesen anlar: "Yüksel HÜRJET, sen yüksel, bayrak yükselsin”

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Hürjet'in Türk Yıldızları ile uçtuğu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Görgün, yaptığı paylaşımda, "Yüksel Hürjet. Sen yüksel, bayrak yükselsin. Ülkemizin gökteki milli yıldızı Hürjet, Türk Yıldızları'nın arasındaki yerini alıyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, sosyal medya hesabından, Türk Havacılık Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından yerli ve milli imkanlarla üretilen hafif taarruz ve eğitim uçağı Hürjet'in, Türk Hava Kuvvetleri bünyesindeki ulusal gösteri ekibi Türk Yıldızları ile uçtuğu görüntüleri paylaştı.

Görgün, paylaşımında, "Yüksel Hürjet. Sen yüksel, bayrak yükselsin. Ülkemizin gökteki milli yıldızı Hürjet, Türk Yıldızları'nın arasındaki yerini alıyor. Hafif taarruz, eğitim, devriye ve akrobatik gösteri görevleri için gün sayan Hürjet'imizin semalardaki yolu hep bağımsız ve açık olacak" dedi.