İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na sürpriz teklif! tv100.com yazarı Barış Yarkadaş’tan dikkat çeken sözler! İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nu neden aradı?

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100'de ilgi ile takip edilen Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında kulis bilgisi paylaştı. İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na olan sürpriz teklifi aktaran Yarkadaş, “Ekrem İmamoğlu, aday olamayacağını gördü” ifadelerini kullandı.

tv100.com yazarları Hacı Yakışıklı, Barış Yarkadaş, Fuat Uğur, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel ve Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, “‘Ekrem İmamoğlu, bu sabahki toplantıda yakın çalışma arkadaşlarına ekibine İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetlerine odaklanalım, yapacak çok işimiz var İstanbul’da’ dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ikili ilişkilerinde çok saygılıdır” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’nu aradı

Yarkadaş, sözlerinin devamında ise şu ifadeleri kullandı:

"İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradı ve salı günü Ankara’da yapılacak olan grup toplantısına katılmak istediğini ifade etti. Ekrem Bey aday olamayacağını gördü. Kemal Kılıçdaroğlu ise bu talepten dolayı memnuniyet duyduğunu ve kendisi Ankara’ya beklediğini söyledi"

“Ekrem İmamoğlu, aday olamayacağını gördü”

Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın isimlerle konuştuğunu aktaran Barış Yarkadaş, “’Ekrem Bey, neden böyle bir şeye ihtiyaç duydu diye’ dedim. Benim yorumum şu; ‘Ekrem Bey, Cumhurbaşkanı adayı olamayacağını gördü” ifadelerini kullandı.