İbrahim Büyükak'ın 'Necati Başkadır'ı! Necati Başkadır konusu ve oyuncuları kim? Necati Başkadır ne zaman yayınlanacak?

İbrahim Büyükak'ın yeni projesi 'Necati Başkadır' izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Necati Başkadır konusu ve oyuncuları kim? Efsane kadroya sahip dizi araştırılmaya devam ediyor. Necati Başkadır ne zaman yayınlanacak? İşte, 'Necati Başkadır' hakkında tüm merak edilenler...

İbrahim Büyükak'ın 'Necati Başkadır'ı! Necati Başkadır konusu ve oyuncuları kim? Necati Başkadır ne zaman yayınlanacak?

BKM Mutfak kadrosunun efsane ismi İbrahim Büyükak yeni bir proje ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Necati Başkadır konusu ve oyuncuları kim? Oyuncu kadrosunda birçok usta ve başarılı isim bulunan dizi izleyiciler tarafından merak edildi. Necati Başkadır ne zaman yayınlanacak? Yakında seyirci ile buluşacak olan dizi hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik. İşte, 'Necati Başkadır'ın bütün detayları...

İbrahim Büyükak'ın 'Necati Başkadır'ı! Necati Başkadır konusu ve oyuncuları kim? Necati Başkadır ne zaman yayınlanacak? - Resim : 1

Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği 'Çok Güzel Hareketler' eğlence programı birçok başarılı oyuncu yetiştirdi. Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Şahin Irmak, Pelin Öztekin, Büşra Pekin, Bülent Emrah Parlak, Ersin Korkut gibi birçok isimi sanat camiasına kazandıran Çok Güzel Hareketler Bunlar programının en başarılı isimlerinden biri de İbrahim Büyükak.  

Bursa Uludağ Üniversitesi'nde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Büyükak, İstanbul'a dönüp BKM Mutfak kadrosuna katıldı. Başarılı oyuncu, birçok skeç yazıp oyunculuk yaptı. 2013 yılında liseden beri dostlukları devam eden Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile '3+1' talk show programı yaptılar. Kanal değişikliği dolasıyla adı '3 Adam' olan program sezonlar boyunca sürdü.

Büyükak yapım şirketi kurarak kendini filmlere vermiştir. Büyükak bu seferde efsane bir yapım ile geri döndü. Usta oyuncu kadrosuyla izleyicide merak uyandıran 'Necati Başkadır' çekimleri bitti. Yol Arkadaşım filminde Oğuzhan Koç ile seyirciyle buluşan Büyükak, tekrar kadroya Oğuzhan Koç'u aldı. 

İbrahim Büyükak'ın 'Necati Başkadır'ı! Necati Başkadır konusu ve oyuncuları kim? Necati Başkadır ne zaman yayınlanacak? - Resim : 3Necati Başkadır dizisi konusu nedir? 

Senaryosunu İbrahim Büyükak'ın yazdığı dizi Necati Başkadır merak uyandırdı. Usta oyuncu kadrosuyla ilgi çeken dizi, Youtube üzerinden yayınlanacak. Dizinin konusu hakkında henüz bir bilgi yok. Fakat türünün komedi olacağı kaçınılmaz gerçler arasında. Getir reklamlarının başrolünde ‘Necati’ karakteriyle izlediğimiz İbrahim Büyükak'ın yeni dizisininde bununla bir bağlantısı olacağı tahminler arasında.

İbrahim Büyükak'ın 'Necati Başkadır'ı! Necati Başkadır konusu ve oyuncuları kim? Necati Başkadır ne zaman yayınlanacak? - Resim : 4Necati Başkadır dizisi oyuncuları kimdir?

  • İbrahim Büyükak
  • Binnur Kaya
  • Oğuzhan Koç
  • Özgür Turhan
  • Selin Işık

İbrahim Büyükak'ın 'Necati Başkadır'ı! Necati Başkadır konusu ve oyuncuları kim? Necati Başkadır ne zaman yayınlanacak? - Resim : 5Necati Başkadır ne zaman yayınlanacak?

Çekimleri Mayıs ayında biten Necati Başkadır dizisi Youtube platformu üzerinden ücretsiz yayınlanacak. 25 Filmin yapımcılığını üstlendiği dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı.