Demet Şener öve öve bitiremediği eşinden boşandı! Küpeli'den olay açıklama geldi!

İbrahim Kutluay'ın kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanan ünlü manken Demet Şener, nikah masasına oturduğu ve yere göğe sığdıramadığı Cenk Küpeli'den de boşandı. Boşanma sonrası ilk açıklama Cenk Küpeli'den geldi.

İbrahim Kutluay'ın kendisini aldattığı gerekçesiyle 2018 yılında çekişmeli bir boşanma süreci yaşayan Demet Şener, nikah masasına oturduğu, Cenk Küpeli ile anlaşmalı olarak boşandı.

Ünlü manken Demet Şener'in, 21 Haziran 2019 da nikah masasına oturduğu ve öve öve bitiremediği eşi Cenk Küpeli ile boşanması magazin gündemine adeta bomba gibi düştü.

Cenk Küpeli'yi yere göğe sığdıramayan ve çok aşığım diyen Demet Şener'in sürpriz boşanma haberi, şoke etti.

 Cenk Küpeli'nin ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edilen Demet Şener ise, her fırsatta mutluluğunu dile getirmişti.

Demet Şener öve öve bitiremediği eşinden boşandı! Küpeli'den olay açıklama geldi! - Resim : 2

 Küpeli'nin ailesi istememişti

Küpeli'nin ailesi ise, ne nikaha katılmış ne de gelinleriyle bir araya gelmişti.

Cenk Küpeli’nin babası ve annesi Oya-Avni Küpeli, 'Oğlumuzla hiçbir şekilde bağlantı kuramıyor ve görüşemiyoruz' sözleriyle Demet Şener'e adeta isyan etmişti.

Demet Şener öve öve bitiremediği eşinden boşandı! Küpeli'den olay açıklama geldi! - Resim : 4

Demet Şener, bugün eşiyle anlaşmalı boşandı

Şener, verdiği bir röportajda, "Çok âşık mısınız?" sorusuna "Evet, ikimiz de çok şükür, çok âşık olmadan böyle bir karar veremezdik. Biz gözümüz kapalı, sadece birbirimizle olmak, beraber yaş almak, yaşamak istedik ve bunun için evlilik kararı aldık" demişti.

 Cenk Küpeli'den açıklama geldi

Küpeli, "Evli kaldığmız süre boyunca bana hissettirdiğin tüm güzel duygular ve beraber geçirdiğimiz her an için teşekkür ederim. Anneliğine ve kadınlığına olan saygımın yanı sıra, duyduğum sevgi nedeniyle hayatımda hep çok özel kalacaksın. Ayrılık sonrası arkadaşlığa inanmasam da eski eşin olarak tüm desteğim ve dualarım seninle olacak. Güzel ve başarılı bir hayat dilerim..." diyerek Şener'e teşekkür etti.

Demet Şener öve öve bitiremediği eşinden boşandı! Küpeli'den olay açıklama geldi! - Resim : 6