Bakan Soylu: Cudi Dağı, terör bittiği için şenlik içerisinde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ta Cudi Festivali'nde açıklamalarda bulundu. Soylu, "Cudi Dağı diyor ki ben bugün güzelim çünkü sevdiklerimle beraberim. Nuh'un emanetine sahip çıkan bu güzel insanlara müteşekkirim. Namazımızı kıldık, kurbanımızı kestik biraz sonra aşuremizi yiyeceğiz. Bize bırakılan 3 emanete sahip çıkmış olacağız. Dağlar konuşur mu, çiçekler konuşur mu, konuşur. Hepsinin bir söylediği var. Cudi Dağı konuşuyor, terör bittiği için şenlik içerisinde" dedi.

Bakan Soylu: Cudi Dağı, terör bittiği için şenlik içerisinde

İşte İçişleri Bakanı Soylu'nun açıklamalarından satır başları:

Cudi Dağı diyor ki ben bugün güzelim, çünkü sevdiklerimle beraberim. Nuh'un emanetine, ecdadımızın emanetine sahip çıkan bu güzel insanlara müteşekkirim. Namazımızı kıldık, kurbanımızı kestik, Allah nasip edecek biraz sonra aşuremizi yiyeceğiz. Bize bırakılan 3 emanete de sahip çıkmış olacağız. Dağlar konuşur mu, ağaçlar konuşur mu, çiçekler konuşur mu, konuşur. Hepsinin bir söylediği var. Cudi Dağı, terör bittiği için şenlik içerisinde. Dağlar insan gibi şenlenir ve hüzünlenir. 

Bugün Hicri yılbaşı. Bugün kutlu bir beldede hep birlikteyiz. Şehadete yürüyen evlatlarımıza minnettarız. Çocuklarımızın geleceğe huzurla bakabilmesi için, Uzay bilimi okuyabilmeleri, doktor, asker, polis olabilmeleri için bugün bizi bu kutlu diyarda bir arada olmamızı sağlan Allah'a şükürler olsun.