İETT’den toplu taşıma kullananlara dikkat! Her gün 15:00 ile 00:00 arasında…

İETT, toplu taşıma kullanan vatandaşları yakından ilgilendiren bir konu hakkında açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada İstanbul’da ikamet eden ve toplu taşıma kullanan vatandaşların 15:00 ile 00:00 saatleri arasına dikkat etmeleri belirtildi. Yetkililerin yaptığı açıklamalar ve detaylar haberimizde…

İETT’den toplu taşıma kullananlara dikkat! Her gün 15:00 ile 00:00 arasında…

İstanbul’un her noktasına ulaşımı kolaylaştıran toplu taşımalara akaryakıt fiyatlarının beklenmeyen artışı ile araç sahipleri tarafından da rağbet artıyor. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) tarafından yapılan son açıklama tüm toplu taşıma kullanan vatandaşları ilgilendiriyor. 

İETT tarafından açıklanan, vatandaşın daha kolay ve rahat ulaşım sağlaması amacıyla düzenlenen ring projesinin büyük ölçüde rağbet göreceği düşünülüyor. İstanbul’un en kalabalık istasyonlarından biri olan Yenikapı- Marmaray istasyonu arasında gerçekleştirilecek olan ring çalışmasının vatandaşlardan tarafından yoğun bir ilgi göreceği ve en sık kullanılan toplu taşıma seferlerinden biri olacağı bekleniyor. 

Yenikapı Marmaray-Metro istasyonu arasında düzenlenen ring seferinin 14 ağustosa kadar süreceği öngörülüyor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden gelen açıklamaya göre; “23 Temmuz – 14 Ağustos arasında Yenikapı Festival Park’ta İstanbul Festivali düzenliyor. Festival katılımcıları için her gün saat 15.00 ile 00.00 arasında Yenikapı Marmaray-Metro İstasyonu ile festival alanı arasında ring seferleri yapılacaktır.” dendi.

İBB tarafından düzenlenen  festivaller kapsamında festivale katılmak isteyen vatandaşlar Yenikapı – Marmaray istasyonundan kalkacak olan ring seferine binerek kolayca etkinlik alanına ulaşım sağlayabilir ve festivalin tadını ulaşım sorunu olmadan çıkarabilir.