Iğdır'da çayın yanında yediği peynirli şekerin içinden çıktı! Az kalsın yutacaktı. Duruma verdiği tepki ise olaydan daha ilginçti

Iğdır'da çayın yanında yediği peynirli şekerin içinden vida çıkan adam, şaşkına döndü. Şekerin bir kısmını ısırmış olan adam, sert cismi fark etmese az kalsın yutacaktı. Gözlerine inanamadı. Hemen telefonunu alıp video çekmeye başlayan adam, o görüntüyü sosyal medyada paylaştı. Duruma verdiği tepki ise daha ilginçti. Büyük bir tehlike atlatan vatandaş, vidalı şekeri çok sakin bir şekilde kayda aldı.

Iğdır'da çayın yanında yediği peynirli şekerin içinden vida çıkan adam, gördüğüne inanamadı. Şekerin içindeki vidayı keşfinin ardından hemen telefonunu alıp video çekmeye başlayan adam, o görüntüyü sosyal medyada paylaştı.

SAKİNLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medyada görüntüyü görenler de hayrete düştü. Şekerin bir kısmını ısırmış olan adam, sert cismi fark etmese az kalsın yutacaktı. Ancak videoyu çeken vatandaşın, şekerin içinde vide çıkmasına rağmen görüntüyü kaydettiği anlardaki sakinliği de dikkat çekti.