İki oğlundan birini kurtarabildi...

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Göksu Çayı’na düşen topu sudan çıkarmak isteyen iki kardeş akıntıya kapıldı. Olayı farkederek suya atlayan baba çocuklarından birini kurtarabildi. Çocuklardan küçük suya kapılarak gözden kayboldu.

İki oğlundan birini kurtarabildi...

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Göksu Çayı yanında oynayan bir çocuğun topu suya düştü. Topunu almak için suya giren çocuğun akıntıya kapıldığını gören 17 yaşındaki ağabeyi Ahmet Topal, kardeşini kurtarmak için çaya atladı.

İki oğlununda suda çırpındığını gören baba suya atlayarak çocuklarını kurtarmaya çalıştı. Büyük oğlu Ahmet Topal'a ulaşan baba, oğlunu kenara çıkardı. Ardından tekrar dönerek 12 yaşındaki küçük oğlu Yusuf Topal'ı aramaya başladı. Ancak küçük çocuk akıntıya kapılarak gözden kayboldu. 

Suya kapılarak gözden kaybolan Yusuf'un bulunması için durum 112 Acil Sağlık ekiplerine, jandarma ekiplerine, itfaiye ekiplerine ve AFAD ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen ekipler aldıkları güvenlik önlemlerinin ardından Yusuf'un bulunması için olay yeri ve çevresinde arama başlattı.