İkinci kez evlenen Sinan Akçıl, Sibel Can ve davetlilere bebek sözü verdi

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı çiftinin 2. kez kıyılan nikah töreni hangi renkli anlara sahne oldu? Burcu Kıratlı’yı piyano çalarak karşılayan ünlü müzisyen, davetliler önünde verdiği hangi sözle heyecan yarattı?

2019’un eylül ayında 9 ay süren evliliklerini tek celsede noktalayan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 22 Şubat’ta 2. kez nikah masasına oturdu. Maçka’da bir otelde kıyılan nikah öncesi çift, romantik pozlar verdi.

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı çifti, davetliler arasında da yer alan ünlü modacı Hakan Akkaya’ya ait gelinlik ve damatlığı giydi. Burcu Kıratlı’nın Amsterdam’da kıyılan ilk nikahında giydiği bol dekolteli gelinlik sosyal medyada yeniden gündem oldu. Güzel oyuncunun yeni ve eski gelinlikleri karşılaştırıldı.

Çiftin fotoğraf sanatçısı Muharrem Doğan imzalı görüntüleri beğeni yağmuruna tutuldu. Nikahta Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı’yı Metalika’nın “Nothing Else Matters” şarkısını çalarak karşıladı. Akçıl, Kıratlı’nın önünde eğilip elini öptü. İkili, daha sonra nikah masasına doğru yürüdü. Mutlulukları gözlerinden okunan çift, ikinci kez “Evet” dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’ın kıydığı nikahta Sibel Can Sinan Akçıl’ın, Hatice Şendil’de Burcu Kıratlı’nın nikah şahidi oldu. Şendil’in mikrofonu eline aldığı sırada bir bardağın kırılması “Nazar çıktı” yorumuna neden oldu. Sibel Can, Sinan Akçıl’ın piyanosu eşliğinde yaptığı açılışı övdü ve çifte bebek tavsiyesinde bulundu. Ünlü müzisyen de davetliler önünde bebek yapma sözü verdi.

Sinan Akçıl’ın şahitliğini yapacağı açıklanan Bakan Süleyman Soylu, işlerinden dolayı nikaha katılamadı. Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un temsil ettiği Soylu, nikaha çiçek gönderdi. Nikahta şarkı söyleyen ünlü popçu Berkay’a Sinan Akçıl da eşlik etti. Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin bir ara Sinan Akçıl’ın şarkılarına oturdukları yerden eşlik etti. Burcu Kıratlı nikah sonrası eşinin “Tabii Tabii” şarkısı eşliğinde oynadı. Ünlü çift, 6 katlı düğün pastasını dans ederek kesti.

Öte yandan 17.30’da kıyılan ve 40 kişilik nikahta pandemi yasaklarının ihlal edildiği öne sürüldü. Işın Karaca “Tebrikler öncelikle ama düğünler her türlü yasakken bu tören nasıl oluyor da böyle oluyor. Birisi bana anlatsın lütfen” mesajını attı. Hızını alamayan şarkıcı bir başka mesajında da durumu şu sözlerle ti’ye aldı:

“Hayırlı uğurlu olsun. Allah bir yastıkta kocatsın ama bu kadar insan, düğünler, partiler, kongrelerde binlerce insan... Hayat başlamış da bizim mi haberimiz yok. Vallahi bilip de söylemiyorsanız küserim...”

Sinan Akçıl, eleştirilere şu yanıtı verdi:

“Arkadaşlar tertemiz suyu bulandırmaya çalışanlar olmuş, davetli listemiz 40 kişiydi. Herkesin Hes kodu alındı ve herkesi otelde ağırladık. Buradan ekmek çıkmaz. Kötü niyetli 3-5 kişi size sesleniyorum: Arkanıza yaslanıp şahit olduğunuz romantizmin tadını çıkartın. Ama bu demek değildir ki pandemi kuralları geçince 1500 kişilik kutlama yapmayacağız! Sabırsızlanıyorum o gün için...”