İkizler, Koç, Yay ve Boğa burçlarını herkes yanında istiyor! Bir özellikleri var ki herkesi kahkahaya boğuyorlar!

Karşısındaki kişiyi esprileriyle kahkahaya boğan ve bulunduğu ortamı esprileri ile renklendiren insanların sayısı bir hayli azdır. Söz konusu komik insanlar herkes tarafından sevilirler. İşte astrolojiye göre herkesin yanında olmasını istediği en komik burçlar…

İkizler, Koç, Yay ve Boğa burçlarını herkes yanında istiyor! Bir özellikleri var ki herkesi kahkahaya boğuyorlar!

İKİZLER BURCU

Enerjik ve neşeli yapısıyla dikkatleri üzerine çeken İkizler burcu, en eğlenceli ve komik burçlar arasında yer alır. İnsanlarla kolay bağ kurabilen ve arkadaş canlısı olan İkizler burcu, espri yapmakta bir ustadır. Laubali denecek kadar rahat özelliğiyle dikkat çeken İkizler, gergin bir ortamda yapacağı espri ile ortamı ısıtabilir.

KOÇ BURCU

Egolu hareketleriyle dikkat çeken ve yanında rahat davranılamayan Koç burcu, konu espri olunca iddialıdır. Yapmacık davranışlardan hoşlanmayan ve çoğu zaman ciddi davranışlar sergileyen Koç burcu, gerçek bir samimi insanla olduğunda samimi davranır ve en güzel esprileri yapabilir. Değer verdiği kişiyle mutlu olan Koç burcu, en komik davranışlarını sergileyebilir.

YAY BURCU

Arkadaş canlısı olan, bulunduğu ortamda cana yakın davranışlar sergileyen Yay burcu, bu özellikleriyle dikkat çeker. Değer verdiği insanın yanında esprileri sıralı patlatabilen Yay bireyi, her bulunduğu ortamda kendini sevdirir. Sempati kazanan Yay burcuna sahip olan insanlar, adeta şeytan tüyüne sahiptir denebilir. En eğlenceli ve komik burçlardan bir tanesi olan Yay burcu, ciddi ortamlarda zorlanabilir.

BOĞA BURCU

Karşısındaki insanla paylaşabilecek bir şeyler bulduğunda, o kişiye alıştığında kendini rahat hissedebilen Boğa bireyi, espri yapmayı sever. Espri yapılmasını da seven Boğa burcu, eğer sizi pek tanımıyorsa veya sevmediyse, en iyi espriyi yapsanız da gülmez, mimik bile oynatmaz.