İlk kez A Milli Takım’a çağrılan Ertaç Özbir’den açıklamalar: “Montella’ya teşekkür ediyorum”

A Milli Takım’a ilk kez çağrılan Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir, kendisini Milli Takım’a çağıran teknik direktör Vincenzo Montella’ya teşekkür etti. Ertaç, “Bu dönemde bana şans geldi. Montella geldikten sonra oyun sistemine yakın gördüğü kaleci olduğum için benim için değerlendirmede bulundu. Kendisine teşekkür ediyorum. Oyun sistemine adapte olursak, önümüzdeki maçlarda çok güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.

İlk kez A Milli Takım’a çağrılan Ertaç Özbir’den açıklamalar: “Montella’ya teşekkür ediyorum”

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu yedinci maçında A Milli Futbol Takımı, 12 Ekim Perşembe günü deplasmanda Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Milliler, bu maç için hazırlıklarına TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı.

“MONTELLA'NIN GELMESİYLE İÇİMDE TEKRAR BİR ŞEYLER YEŞERMEYE BAŞLADI”

Milli takıma ilk kez seçilen Adana Demirspor'un kalecisi Ertaç Özbir, akşam antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Milli takımın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella'ya teşekkür eden Ertaç, "Bu dönemde bana şans geldi. Montella geldikten sonra oyun sistemine yakın gördüğü kaleci olduğum için benim için değerlendirmede bulundu. Kendisine teşekkür ediyorum. Oyun sistemine adapte olursak, önümüzdeki maçlarda çok güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Son zamanlarda aslında böyle bir umudum yoktu. Ama performansımdan dolayı, Montella'nın da gelmesiyle içimde tekrar bir şeyler yeşermeye başladı. İnşallah hem hocamız hem de benim için hayırlı olur" dedi.

“GÜZEL OYUN VE GALİBİYETLERLE ÇIKACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”

İtalyan teknik adamın oyun sistemini bildiklerini belirten Ertaç, sözlerini şöyle tamamladı:

"Hocamızın bir sistem hocası olduğunu tüm Türkiye biliyor. Eğer onun isteklerini yerine getirebilirsek, bu maçlardan güzel oyun ve galibiyetlerle çıkacağımızı düşünüyorum."