İngiliz devi, Fenerbahçe'de Ali Koç'un 30 milyon euro istediği futbolcuyu 2.4 Milyon euroya bitirmeyi planlıyor. Şakası bile komik değil

Fenerbahçe'de ve milli takımda gösterdiği performansla parmak ısırtan Ferdi Kadıoğlu'nun taliplileri bir türlü bitmek bilmiyor. Milan'dan sonra Arsenal da Ferdi için aynı yöntemi izlemek istedi. Ancak Fenerbahçe yönetimi ve taraftarları teklifi komik karşıladı. Arsenal, Ferdi'yi 2,4 milyon euro nakit para ile bitirmenin hesabına girdi. Ali Koç, Ferdi için kapıyı 30 milyon eurodan açacak.

İngiliz devi, Fenerbahçe'de Ali Koç'un 30 milyon euro istediği futbolcuyu 2.4 Milyon euroya bitirmeyi planlıyor. Şakası bile komik değil

Sağ bek, sol bek, orta saha, kanatlar, forvet arkası dahil neredeyse sahanın hepsinde başarıyla performans gösteren Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'deki başarılı performansının yanı sıra milli takımda Almanya'ya attığı gol ile de bir anda dünya devlerinin transfer listesinde üst sıralara tırmandı. 

MİLAN ÇOK ISRARCIYDI

Ferdi konusunda en çok ısrar eden takımların başında gelen Milan'ın bu transferi Krunic + 2 milyon euroya bitirmek istediği İtalyan basını tarafından yazılmıştı ancak bu teklif komik olarak karşılandı. 

İngiliz devi, Fenerbahçe'de Ali Koç'un 30 milyon euro istediği futbolcuyu 2.4 Milyon euroya bitirmeyi planlıyor. Şakası bile komik değil - Resim : 1

ŞİMDİ AYNISINI ARSENAL YAPIYOR

Ferdi Kadıoğlu konusunda şimdi aynısını ise İngiliz devi Arsenal yapıyor. İddiaya göre İngiliz devi, Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu'nun transferi için Mohammed Elneny + 2.4 Milyon Euro teklif edecek. Bu iddiayı duyan Fenerbahçe taraftarları "Şakası bile komik değil" diyerek teklifin çok az olduğu yorumları yaptı. 

KAPIYI 30'DAN AÇMAYI PLANLIYOR 

Mohamed Elneny'in güncel piyasa değeri 6 milyon euro. Toplam rakam 8,4 milyon euroya çıkıyor ancak bu bile Fenerbahçe yönetimi için çok az. Çünkü Ali Koç'un Ferdi gibi takımın bel kemiği konumundaki futbolcular için kapıyı 30 milyon eurodan açacağı konuşuluyor.