İngiliz devi, Galatasaray'ın yıldızı için 22 milyon euroyu gözden çıkardı. Resmi teklif gelirse Okan Buruk gitsin diyecek

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sacha Boey için İngiliz devleri devreye girdi. 22 milyon euroyu gözden çıkardıkları iddia ediliyor. Eğer resmi teklif gelirse Okan Buruk hemen gitsin diyecek.

İngiliz devi, Galatasaray'ın yıldızı için 22 milyon euroyu gözden çıkardı. Resmi teklif gelirse Okan Buruk gitsin diyecek

Süper Lig'de kadrosuyla göz dolduran takımlar arasında yer alan Galatasaray'da bazı oyuncuların performansı adeta parmak ısırtıyor. 

O oyunculardan biri de Sacha Boey oldu. Sezon başından bu yana hem Avrupa'da hem de Türkiye Ligi'nde gösterdiği performans, bu futbolcuyu taraftarın gözdesi haline getirdi. 

TRANSFER TEKLİFLERİ İÇİN SIRAYA GİRDİLER

İngiliz devleri de Boey'i kadroya katmak için adeta sıraya girdiler. Devre arasında Sacha Boey takımdan ayrılabilir.  Arsenal ve Manchester United'ın zaten Boey'i yakından takip ettiği biliniyordu. 

İngiliz devi, Galatasaray'ın yıldızı için 22 milyon euroyu gözden çıkardı. Resmi teklif gelirse Okan Buruk gitsin diyecek - Resim : 1

TEKLİFLERİ 22 MİLYON EURO CİVARINDA OLACAK

Galatasaray, 22 milyon Euro'luk bir teklif karşılığında devre arasında bu ayrılığa sıcak bakıyor. Eğer teklif resmileşirse Okan Buruk "hemen gitsin" diyecek. Buradan gelen para ile daha farklı oyuncular alınacak.