İngiliz Kraliyet Ailesi ne yer ne içer?

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin özel yaşamları kadar günlük hayatlarında ne yiyip içtikleri de merak ediliyor. İşte kraliyet ailesi yemekleri...

Buckingham Sarayı mutfağında yıllarca görev yapan ünlü Şef Darren Mcrady İngiliz Kraliyet Ailesi üyelerinin yeme içme alışkanlıklarına ışık tuttu. 

1996 yılında aramızdan ayrılan prenses Diana'nın yediği tek kırmızı et kuzuydu, dana eti asla tüketmezdi. Mayonez ve krema gibi yağlı gıdalardan uzak dururdu. Biber, patlıcan dolması ve balık en sık tükettiği yiyeceklerdi.

Prens William ile Prens Harry, çocukluk dönemlerinde fast food yemeğe bayılırdı. Hamburger, pizza ve patates kızartması iki kardeşin favorileri arasındaydı. Kraliçe İkinci Elizabeth İse, elmas bezeli bir tabaktan meyve yiyordu.

Günlük menüsünde ise her zaman çikolatalı bisküvili pasta olurdu. Aynı pastayı her gün azar azar yerdi. Üstelik pastasını kimseyle de paylaşmazdı.

Prens Philip ise kimi zaman çalışanların yemeğini daha çok beğenir ve onu yerdi. Sofraya geldiğinde ise oldukça gösterişsiz olurdu. Oğlu Prens Charles'ın organik yiyeceklerine de itibar etmezdi.