İngilizler duyurdu: Adana Demirspor’dan çılgın transfer hamlesi! Nani’den sonra bir dünya yıldızı daha geliyor!

Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor, Luis Nani’yi transfer ettikten sonra Wolves takımında forma giyen Raul Jimenez’i transfer etmek için harekete geçti.

İngilizler duyurdu: Adana Demirspor’dan çılgın transfer hamlesi! Nani’den sonra bir dünya yıldızı daha geliyor!

Fenerbahçe ve Manchester United’ın eski yıldızı Luis Nani’yi kadrosuna katarak transfer dönemine damga vuran Adana Demirspor, yeni bir yıldız ismi kadrosuna katmak için harekete geçti.

İngilizler duyurdu: Adana Demirspor’dan çılgın transfer hamlesi! Nani’den sonra bir dünya yıldızı daha geliyor! - Resim : 1

İNGİLİZLER DUYURDU

İngiliz Daily Mail’de yer alan habere göre Adana Demirspor, Wolves takımında gözden düşen Meksikalı golcü futbolcu Raul Jimenez’i kadrosuna katmak istiyor.  

İngilizler duyurdu: Adana Demirspor’dan çılgın transfer hamlesi! Nani’den sonra bir dünya yıldızı daha geliyor! - Resim : 2

GÖRÜŞME YAPTILAR

Haberde Teknik Direktörü Patrick Kluivert ile Raul Jimenez’in Adana Demirspor’un projeleri hakkında bir araya geldiği belirtiliyor.

Ayrıca Jimenez ile Adana Demirspor arasındaki görüşmelerin ilerleyen günlerde yoğunlaşabileceği kaydedildi. Başkan Murat Sancak’ın bu transferde aktif rol alacağı ifade ediliyor.

İngilizler duyurdu: Adana Demirspor’dan çılgın transfer hamlesi! Nani’den sonra bir dünya yıldızı daha geliyor! - Resim : 3

ADANA DEMİRSPOR'A SICAK BAKIYOR

Jimenez’in Adana Demirspor’da oynamaya sıcak baktığı ifade ediliyor.

Transfermarkt’a göre değeri 6 milyon euro olarak gösterilen Raul Jimenez, geçen sezon Wolves takımında oynadığı 20 maçta 3 gol attı, 1 asist yaptı. Şimdiye kadar çıktığı 417 maçta 127 gol attı, 56 asist yaptı.

Jimenez kariyerinde Atlético de Madrid, CF América, SL Benfica, Wolverhampton Wanderers formaları giydi.