İngilizlerin iki devi, Galatasaray'ın 17 milyon euroluk yıldızı için yarışa girdi. 25 milyon euro parayı tak diye ödeyen futbolcuyu alıp Avrupa'ya götürecek

İngiltere'nin iki köklü kulübünün Galatasaray'ın başarılı futbolcuları arasında yer alan Sacha Boey'i takibe aldı. 17 milyon euro bonservis değeri olan yıldız futbolcu için Galatasaray yönetiminin kazanmayı istediği para ise 25 milyon euro civarında.

İngilizlerin iki devi, Galatasaray'ın 17 milyon euroluk yıldızı için yarışa girdi. 25 milyon euro parayı tak diye ödeyen futbolcuyu alıp Avrupa'ya götürecek

Süper Lig'in en değerli takımı konumunda bulunan Galatasaray'ın yıldız futbolcularına da Avrupa ekiplerinden talep yağıyor. 

İngiltere'nin köklü kulüpleri arasında yer alan iki takımın da Sacha Boey'i takibe aldığı ileri sürüldü. 17 milyon euro bonservis değeri olan yıldız futbolcu için Galatasaray yönetiminin kazanmayı istediği para ise 25 milyon euro civarında. 

GALATASARAY'IN RAKİBİ 

Fransız basınından Sport'un haberine göre; Manchester United, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki rakiplerinden Galatasaray'da forma giyen Sacha Boey için harekete geçme kararı aldı.

İngilizlerin iki devi, Galatasaray'ın 17 milyon euroluk yıldızı için yarışa girdi. 25 milyon euro parayı tak diye ödeyen futbolcuyu alıp Avrupa'ya götürecek - Resim : 1

Manchester United'ın yanı sıra Arsenal'in de Boey ile yakından ilgilendiği ifade edilirken, İspanya ve İngiltere'den birçok kulübün genç sağ beki takip ettiği aktarıldı.

FUTBOLCUYU İZLEYECEKLER

Ayrıca İngiliz basınında yer alan haberde; bu transfer için girişimlerini sıklaştırmaya hazırlanan Manchester United'ın, Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçta Boey'i izlemesi için bir gözlemci görevlendirdiği belirtildi.

23 yaşındaki Sacha Boey, sarı kırmızılı forma ile toplamda 71 maça çıkarken bu maçlarda 3 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.